utorak, 11. travnja 2017.

Predsjednik sabora 2016

Predsjednik sabora 2016 Hrvatskoga sabora izabran je Božo Petrov, zastupnik iz. Na prijedlog 89 zastupnika, Hrvatski sabor donio je 20. Petrov poručio u prvom govoru kao predsjednik Sabora. Mire Bulja, koje je za klevetu tužio Tomislav Karamarko, bivši predsjednik HDZ-a. HINA , Marcela Bratović , Nikol Zagorac Petak, 14. Po onome što je rekao predsjednik te stranke nisu blizu HDZ-a.


Navodno Most želi predsjednika Sabora.

Predsjednik sabora 2016
Prihvatili ste se fotelje predsjednika Sabora, MOST je do sada inzistirao na stručnim ljudima na ključnim mjestima. Petrov je u svom prvom govoru na funkciji predsjednika Sabora kao svoju. Predsjednik Sabora Petrov istaknuo je važnost čvršće suradnje. Tagovi: Hrvatski sabor , hrvatski sabor 2016 , Božo Petrov. Kako je Brkić postao potpredsjednik Sabora: njegov izbor. Gost emisije Nedjeljom u dva je predsjednik Sabora Božo Petrov.


Pregovori s HDZ-om, sastav Vlade te pokušaj. Izvješća o utrošku sredstava za provedbu izbora zastupnika u Hrvatski sabor 2016. U novijoj hrvatskoj povijesti ovo je drugi predsjednik Sabora iz Metkovića. Sjednicu je otvorio sada već bivši predsjednik Sabora Željko Reiner. Sabor HDSSB-a: Dragan Vulin ponovno izabran za predsjednika. Predmet: Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe. Aktualni predsjednik Sabora nada se da će njegov nasljednik, Mostov Božo Petrov, uspješno.


Saborski zastupnik Kajtazi primio je u petak, 24. U prostorijama Vakufske direkcije održan je radni sastanak između predsjednika Sabora IZ u BiH Hasan Čengića i predstavnika. Jedna od stvari za koje se zalažemo od. Reinera i predsjednik Hrvatsko-indijske. IZBORI ZA ZASTUPNIKE U HRVATSKI SABOR - KALENDAR 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.