subota, 29. travnja 2017.

Radno vrijeme svi sveti 2016 plodine

Radno vrijeme svi sveti 2016 plodine Prijavite se na naš newsletter i prije ostalih. Radni dani 07–22; Subota 07–22; Nedjelja 07–20. Plodine radno vrijeme svih prodajnih centara u Hrvatskoj za 2016 godinu na.

Radno vrijeme svi sveti 2016 plodine
Božić, blagdan Svetog Stjepana, Silvestrovo, Novu godinu i Sveta tri kralja za. Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2016. PLODINE radno vrijeme na blagdan Svih svetih - radno vrijeme za.


Na blagdan Svih svetih trgovine rade prema nedjeljnom rasporedu, dok su shopping centri.

Radno vrijeme svi sveti 2016 plodine
Vas, te ostale informacije poput radnog vremena supermarketa, a navedeni ćete supermarket moći i ocijeniti. Vrijeme je za najbolju vikend akciju! Iako će blagdan Svih svetih većina iskoristiti za obilazak grobova najmilijih. Napomena: Plodine nisu istaknule radno vrijeme na blagdan Svih. Plodine na Badnjak rade od 7 do 18 sati, za Božić su zatvorene, dok na blagdan Sv. Lidl danas, na Badnjak, radi od 8 do 18 sati, Plodine 24.


Za Božić i blagdan svetog Stjepana, 25. Središnja knjižnica i svi ogranci knjižnice bit će. Popusti do -60% u Plodine trgovinama: Kutija za spremanje, Jastuk za stolicu, Stolnjak.

Radno vrijeme svi sveti 2016 plodine
Tako je to kod nas,svi se zgrazaju a poslije mise i sa groblja ajmo u trgovine. Kao što je uobičajeno, radno vrijeme trgovina se mijenja, no gotovo sve one radit će u utorak. Foto: Minerva Studio Autor: Danas. Ja radim u plodinama i kolko se ja sječam rade do 22.


Adresa, karta, radno vrijeme i ostale korisne informacije. Trgovina, Grad, Adresa, Telefon, PON-PET, SUB, NED, Napomena. Danas sam bila u Interspar u Sisku, u 11 h i 30 min sam bila kod hladnjaka za meso, Neljubazni me.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.