nedjelja, 30. travnja 2017.

Razredno vijeće pravilnik

Razredno vijeće pravilnik Razredno vijeće je stručno-pedagoško tijelo škole, a čine ga svi nastavnici jednog. Ovim se pravilnikom propisuje način praćenja redovnog učenika osnovne i srednje. Ako učiteljsko odnosno razredno vijeće, nakon rasprave, većinom glasova.

Razredno vijeće pravilnik
Razrednog vijeća koji predsjedava sjednici (razrednik). Pravilnik o kućnom redu Gimnazije, na prijedlog ravnatelja. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa donijelo je novi pravilnik o. Stručna tijela Škole su nastavničko vijeće i razredno vijeće. Ako uciteljsko odnosno razredno vijece, nakon rasprave, vecinom glasova. Svi se sjete pozvati na pravilnik o ocjenjivanju, a onaj dio da su.


O dodijeljenoj nagradi učeniku se izdaje. STRUČNE ANALIZE STANJA U RAZREDNOM ODJELU (SOCIOMETRIJA I SL.). UČITELJSKOM, ODNOSNO NASTAVNIČKOM VIJEĆU IZRICANJE MJERE O-OTPSP. Ovim pravilnikom utvrđuju se uvjeti i način obrazovanja darovitih učenika u srednjoj školi. Učenikovo postignuće provjerava se i ocjenjuje u razrednom odjelu i. Pedagoške mjere opomene razrednika i ukora razrednog vijeća izriču se za. PRAVILNIK O TJEDNIM RADNIM OBVEZAMA UČITELJA I STRUČNIH.


Novi pravilnik donosi i novost u vezi s ocjenom iz vladanja te o njoj sada zajednički odlučuju razrednik i razredno vijeće. Time se uklanja mogućnost da pojedini. Ukor izriče razredno vijeće u roku od 30 dana od dana saznanja za neprihvatljivo ponašanje. Predmetni i razredni ispiti polažu se pred komisijom koju imenuje učiteljsko vijeće osnovne škole. Komisija se sastoji od tri člana: - predsjednika (razrednik). Pisane pohvale daje direktor škole i razredno vijeće.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.