srijeda, 12. travnja 2017.

Tapeciranje auta u rijeci

Tapeciranje auta u rijeci Program tapeciranja vozila sastoji se od: tapeciranja siceva, tapecirunga vrata, unutarnjeg tapecirunga krova. Dragota pred kraj desno dole (neki lik ima neke karampane od auta dole). Prva Alfa20 objava20 velj 2013Obnova starog volana.

Tapeciranje auta u rijeci
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoBave se izradom autonavlaka u Matuljima te kabrio krovovima u Opatiji te. Rijeka, tapeciranje interijera oldtimera, namještaja. Fotografija Tapetarski obrt "4M" Rijeka. Recite da ste ovaj oglas vidjeli na rijeka-klik.


Tapeciranje auta u rijeci
Ja bi morao tapecirati pa me interesiraju iskustva i cijene naravno. Najviše bi mi odgovaralo u Rijeci ili okolici, ali i za druge opcije sam. POL" u rijeci za tapeciranje volana traže 800 kn nije malo, odvratilo me. Forum - Automobili i motori - tapiciranje auta na pordručju rijeke - Forum - Index. Tapeciranje sjedala vozila u kožu, alkantaru, eko kožu, štof. Ključne riječi: tapeciranje autotapetarija sjedala vozila koža tapetarija alkantara carbon tapetar. TAPECIRANJE VOZILA - presvlačenje sjedala u kožu i ostalog interijera vozila. Rijeke bavi se opremom za auto: tapetarstvo, navlake, tapeciranje volana, naljepnice, kamionske presvlake.


Ostali poslovni subjekti u drugim gradovima i općinama.

Tapeciranje auta u rijeci
U splitu je tapiciranje sica, jednobojno, 300 kn. Da razjasnimo,obadvije vrste skajeva služe za tapeciranje siceva tako da su strukturom otporni na. Bilo da je obnova, prilagodba ili reparacija, mi nudimo kompletnu tapetarsku uslugu za vas. Autotapetarija TAURUS - Vršimo usluge tapeciranja za automobile, motocikle. Dodatno na tapeciranje volana: Originalni šav. Ja sam u skaj platio 600 kn za 1 sic, za kožu je kaže majstor duplo. Al skaj ne preporučam nikome jer je ×××××× po ljeti da se ubiješ.


Cijena tkanine za tapeciranje krova automobila iznosi 70 kn (siva i crna). Moguće je osobno preuzimanje robe u poslovnici za vrijeme radnog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.