četvrtak, 27. travnja 2017.

Tehničko crtanje i dokumentiranje radna bilježnica

Tehničko crtanje i dokumentiranje radna bilježnica Tehničko crtanje i dokumentiranje, radna bilježnica. Radne bilježnice prati sadržaj udžbenika te zajedno čine cjelinu koja olakšava savladavanje gradiva. TEHNIČKO CRTANJE I DOKUMENTIRANJE : radna bilježnica za 1.

Tehničko crtanje i dokumentiranje radna bilježnica
Strukovne škole - SREDNJOŠKOLSKI UDŽBENICI. TEHNIČKA GRAFIKA : udžbenik tehničkog crtanja za srednje strukovne. Autor: Jerko Pandžić Nakladnik: Neodidacta Korištena je i riješena, ali se može. Udžbenik je oblikovan prema kurikulumu za nastavni predmet tehničko crtanje i.
Tehničko crtanje i dokumentiranje radna bilježnica
Nastavni predmet tehničko crtanje ili tehničko crtanje i dokumentiranje. ITANKA 1 : radna bilježnica iz hrvatskoga jezika za prvi razred trogodišnjih.


DEUTSCH FÜR DEN BERUF 1 : radna bilježnica za 1. HRVATSKI JEZIK 1 : radna bilježnica hrvatskog jezika za četverogodišnje. Udžbenik CIP – Katalogizacija u publikaciji Nacionalna i sveučilišna knjižnica. Sveučilišni udžbenik, Zagreb, Osijek, Sl. Usvojiti radne, zakonske, ekonomske i socijalne odnose. Stručno-tehničko crtanje (čitanje i razumijevanje crteža) integrirano je u nastavnom sadržaju. Radna bilježnica »Elektrotehnika«, Jurčić, Sertić, Zg, 2006.


Tehničko crtanje i dokumentiranje radna bilježnica
Uz svaki kupljeni udžbenik odaberite odgovarajući prozirni omot i udžbenici stižu na vašu adresu već spremni za prvi školski dan. MATEMATIKA 1 : udžbenik sa zbirkom zadataka za 1. Prodajem udžbenik GLOBALNO POSLOVNO OKRUŽENJE za 1. Nositeljica kolegija Inženjerska grafika i dokumentiranje na sveučilišnom studiju elektrotehnike. Cilj nastave predmeta tehničko crtanje i dokumentiranje je osposobiti. NAZIV KOLEGIJA: Inženjerska grafika i dokumentiranje (1009). Pribor, alati i materijali za tehničko crtanje. Na konkretnim primjerima objašnjavaju se osnovni pojmovi iz tehničkog crtanja, dokumentiranja i primjene računala u projektiranju.


Njemački jezik, 1507, 706, Direkt 1, Dunjko, Motta, udžbenik, KLETT.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.