četvrtak, 20. travnja 2017.

Termo glave na radijatorima

Termo glave na radijatorima Vogel&Noot, DeLonghi, Linea, Platella, Prado, Korado, Purmo. Predpodešavanje termostatskih ventila Danfoss18 ruj 2012Pukao termostatski ventil na radijatoru! Uputstva-za-koristenje-termostatskih-ventila-i-razdjelnika-topli.

Termo glave na radijatorima
Spremljeno u privremenu memorijuZa rad ventila bez smetnji morate osigurati da ventil na radijatoru ne zaklanjate. Ne zaklanjajte termostatske glave zavjesama, namještajem i ne dozvolite da. Radijatorski termostatski ventil je termostat smješten na radijatoru koji regulira. Danfoss radijatorski termostati održavaju konstantnu željenu sobnu temperaturu, u svakoj prostoriji zasebno, i smanjuju. Ovo vrijedi i u slučaju ako je radijator smješten ispod prozora kroz koji.


Termostatska glava K se koristi za regulaciju temperature prostorija koje se zagrijavaju, na primjer, grijačima, konvektorima i radijatorima. CA302010, termo glava CALEFFI, kom, 1. Oventrop termostatski radijatorski ventili. Uni CH“ u svakom pogledu prelaze vrijed-. Termostatske glave koriste se za reguliranje sobne temperature, pri grijanju s radijatorima ili konvektorima. HERZ-dizajnirane termostatske glave sa priključnim navojem M 28 x 1,5. Termostati za radijatore - Ekskluzivni Conrad proizvodi, 100% sigurna kupovina, 30 dnevna.


Glava termostata CE6302 Eberle M30 x 1.

Termo glave na radijatorima
Planiram zamijeniti standardne ventile na radijatorima sa termo tj. Preporučiti ugradnju termostatskih ventila na postojeće radijatore. Naznačiti koju vrstu termostatske glave u ovisnosti od namjene objekta. Ako ste postavili termostatski ventil na broj 3, radijator ce se zagrijavati sve dok temperatura u prostoriji ne bude 20 °C. Ako je na ventilu broj 3, a zagrijavanje je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.