subota, 8. travnja 2017.

Uniroyal gume iskustva

Uniroyal gume iskustva Paralelno s testom ljetnih guma, ovaj je put napravljen i test jednog. Za kišu i prateće uvjete (lokve na cesti) bile dobre. Cjelogodišnje gume - Stranica 213 stu 2013Ljetne gume - zajednička tema - Stranica 31615 velj 2013Koje gume?

Uniroyal gume iskustva
ADAC objavio test najboljih ljetnih guma za sezonu 2016. Samo dvije gume, Uniroyal (nedostaci na suhom) i Michelin (nedovoljna trajnost) na mokrom su vrlo preporučljive. Ocijenjeno je 35 proizvoda no i dalje nema gume s maksimalnom.


Uniroyal, Semperit, Barum i Matador) imali određenih poteškoća na.

Uniroyal gume iskustva
Po suhoj cesti svaka guma dobro drži, zar ne ? Ima ih nekoliko izvrsnih i za takve uvjete, a jedna od njih sigurno je i Uniroyal. Vulkanizer me je uspio ubijediti da kupim istu. Avon ni za živu glavu, Goodyear, Michelin, Dunlop super, a može i. Uniroyal RainExpert2 objava29 stu 2014Zimske gume15 objava29 stu 2014Više rezultata za forum. Hrvatski auto klub objavio seriozan test zimskih guma i to onih. Pirelli pobjednik novog ADAC testa Pirelli pobjednik novog ADAC testa Jedan od najrelevantinijih testova guma. Zdravo svima,interesuje me da li su dobre gume Uniroyal ,kakvog su kvaliteta,traju li,kakve su na mokro.


I sam imam te gume zadnjih par godina i gume su stvarno odlične.

Uniroyal gume iskustva
Imao sve premium brendove,ali od kada sam stavio Uniroyal rainexpert. S novom Uniroyal Rain Sport 3, robnom markom koja je izumila kišnu gumu otvara se novo dinamično poglavlje. Forum - Automobili i motori - Gume - Forum - Index. Citat: mirda69 : A ozbiljno bi uzeo u razmatranje i Uniroyal Rainsport 3. Sve ljetne gume, sve zimske gume, svih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.