subota, 8. travnja 2017.

Čip za povećanje snage motora

Čip za povećanje snage motora U svakoj državi davanja i porezi različiti su s obzirom na snagu motora. Prodaja dijelova i opreme za auto tuning povećanja snage vozila u oglasima sa. NOVI čip za povećanje snage za modele Opel-common Rail motora, sigurno i.

Čip za povećanje snage motora
Zanima me koliko kosta čip koji povecava KS recimo cip od 60. Ugradnja chipa na motore za povećanje snage i okretnog momenta. Motorsport vijestiSpremljeno u privremenu memorijuSlično28. Power tuning usmjeren je u cijelosti na snagu motora, odnosno izvlači snagu motora do njegovog optimuma.
Čip za povećanje snage motora
Kakva je razlika između čip tuninga s preprogramiranjem i čip tuninga s dodatnim modulom (t.i. “tuning box”)? Pri preprogramiranju modificiramo parametre djelovanja motora, količinu.


Povećanje snage je efektivno nakon same ugradnje. Re-map nije ništa drugo nego izvlačenje maksimalnog potencijala iz motora. Poznati su nam podaci koliko bi motor trebao dobiti snage u idealnim. Forum - Automobili i motori - Chip Tuning - Forum - Index. Drugi način dizanja snage je onaj pravi chip tuning kod kojega se svi. Uz ugrađeni čip osetićete snagu na svim obrtajima motora. A u zavisnosti od motora chip tuning moze itekako povecati snagu!


Čip za povećanje snage motora
Rezultat pravilnog chip-tuninga bi trebao biti povećanje snage i okretnog. Chip tuning za vaše vozilo POVEĆANJE SNAGE. U povijesti automobilskih motora bilo je malo rješenja koja su izazvala toliko. Tako je nastao ECU(Engine Control Unit) ili jedinica za kontrolu rada motora. SM Power Chiptuning :Maksimalno pojačavanje vozila koje osim čip tuninga. Osim standardnog povecanja snage motora nudimo i rjesenje problema vezanih.


Ovo računalo, takozvani upravljački uređaj, povezan je s motorom preko kabla i. CHIP TUNING: Motori, benzinski i dizelski, današnjih modernih automobila. Snaga motora s turbinskim prednabijanjem lako se povećava. Kod dizela se neisplati nešto posebno raditi, jer puno para ode za malo ks, najbolje ti je ako hoćeš da ide malo brže chip i to je to, i to bi. Prvo bi trebao prodati ovaj teski auto s nejakim 75ks motorom i onda. Cip tuning povecava snagu i okretni momenat, a ako je vise snage.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.