ponedjeljak, 24. travnja 2017.

Upaljači na benzin

Upaljači na benzin II▻UPALJAČI STARI NA BENZIN Stari upaljači : - Lijevi i desni sa slike nisu u prodaji. Veliki izbor polovnih i novih upaljača. Kako mogu zatražiti da moj sentimentalni upaljač bude popravljen.

Upaljači na benzin
Zippo upaljači i benzin, a i Ronson tekućine, butan, kremen i fitilj su posebno proizvedeni. Aukcija "Stari upaljaci na benzin" je arhivirana. Potpuno ispravan i odlično očuvan upaljač iz 60 - ih Pali iz prve , fitilj odličan.


Austriji ima normalno, moj je star godinu dana.

Upaljači na benzin
IMCO benzinski upaljači: Carl Auer von Welsbach: JIMCO, IMCO: IMCO Triplex Junior, model 6600: IMCO Triplex Super, model 6700: IMCO. Upaljači iz cijele Bosne i Hercegovine. Vecina ljudi zna ali ovo je za one koji neznaju. Mana- ako duže stoji benzin ishlapi to trebaš imati na umu, malo bučan. Potpuno funkcionalan i dobro očuvan, očigledno je malo korišćen.


PLINSKI, BENZISKI upaljaci, kremenje, fitilji, plin, benzin, futrole,SERVIS SVIH. Sastoji se od metalnog ili plastičnog spremnika ispunjenog tekućinom (najčešće plin, benzin), kao i. UPALJACI i PRIBOR Pronađeno je 16 proizvoda. Internet prodavnica - ZIPPO upaljači, velika ponuda, odlične cene i brza dostava na teritoriji Srbije.

Upaljači na benzin
Ovaj upaljač punio se butanom, a ne benzinom, a veličina plamena mogla se regulirati jednostavnim okretom ventila, što je i danas standard. Ovi poklopci su oblozeni gumom, pa benzin ne moze da iscuri. U našoj ponudi je audio - video i foto oprema - oprema za mobitele - računalna oprema - oprema za dom i kućanstvo - oprema za biljar i snooker - stolni.


Jedino me brine mogućnost oštećenja upaljača? Postoji takođe i jeftiniji benzin(koji nije Zippo)i jednako gori i ne"smrdi".

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.