utorak, 23. svibnja 2017.

Alat za sabijanje opruga amortizera

Alat za sabijanje opruga amortizera Ovaj profesionalni alat namenjen je za skidanje automobilskih amortizera i sabijanje MacPherson amortizera. Pošto broj tipova ovih amortizera stalno raste. Lukavac, 300 KM, alat za amortizere sabijanje opruga amortizera.

Alat za sabijanje opruga amortizera
SET ALATA ZA SABIJANJE KOČIONIH KLIJEŠTA. ALAT ZA SABIJANJE OPRUGA AMORTIZERA HIDRAULICNI. Alat opruge amortizera za Mercedes - Bgs. Zastitna plastika za natezac opruge Precnik: 140-110mm.


Alat za sabijanje opruga amortizera
Rucni natezac opruga, 270mm RG-0270 - MG50078A. Novo, može da se fiksira za pod, dimenzije 55x50x113cm, težina 30kg. KYB ulošci amortizera dizajnirani su da se koristile bez tekućine i na visokim i na. Kada zamjenjujete spiralnu oprugu koristite odgovarajuće alate za sabijanje. Pogledajte kako radi UNIOR alat za sabijanje opruga amortizera. Audi 80 tdi,interesuje me da li neko moze da mi kaze gde mogu da nabavim alat za sabijanje opruga amortizera,po prihvatljivoj ceni.


Aukcija "AKCIJA ALAT za sabijanje opruga sa amortizera" je arhivirana. Sav alat sa slike Ukupno 15 predmeta Zbog nemogucnosti detaljnog ispitivanja. Set alata za natezanje opruge amortizera sa 3 zatezne glave.

Alat za sabijanje opruga amortizera
Profialat - Online prodavnica za profesionalni alat, ručni alat, električni alat, kompresori, aparat za zavarivanje, merni instrumenti, rezni alat. Alat za stiskanje federa na amortizeru. Univerzalni alat za sabijanje opruga ventila sa tri potiskivača. Promjer navojne šipke 16mm (1.6cm) Zavrtanje. Alat funkcioniše pomoću sistema od tri valjka koji stežu brezon u tri tačke.


PARA MONOBLOC VILJUŠKI NOSAČ VILJUŠKI: 300mm DIMENZIJE 75-110mm 110-140mm 140-190mm PRIMENLJIV ZA: BMW, TOYOTA, FORD. Pored točkova, veoma često stradaju i amortizeri, pa ih treba zameniti. Stalak za servisiranje bicikala sa dve stege sa oprugom i bez fiksne ploče - 1693C1. Trbace ti i alat za sabijanje opruge bez toga nikako!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.