utorak, 23. svibnja 2017.

V brake ili disk kocnice

V brake ili disk kocnice Nije da te se napada, ali doista, pod opterećenjam su disk kočnice puno pouzdanije i bolje! Disk kočnice pate manje od V-brakeova pri lošim uvjetima. Moj brat ima V-brake, i sada gleda da kupi drugi bic. Pogledaj temu - V-brake ili disk kocnice? Spremljeno u privremenu memorijuSlično13. Zanima me razlika između običnih i disk kočnica.


Mislim na 2 ista bikea, jedan sa V-brake kočnicama i istog tog bikea sa disk.

V brake ili disk kocnice
Probao sam voziti Trek 3900 sa V-brake kočnicama, te sa disk kočnicama (nisu hidrauličke). Disk kocnice jesu sminka i po svojim performansama se ne mogu porediti sa v-brake kocnicama, makar one bile u kombinaciji sa najboljim. Osim toga, vjerovato ili ne, dobre v-brake kočnice imaju mnogo veću zaustavnu silu od prosječnih disk kočnica, čak i hidrauličkih. Napomenimo da dobre V-brake ne zaostaju mnogo ni u ceni za disk kocnicama, kao npr. Sve kvalitetnije v-brake kočnice koriste paknove koji imaju navoj na sebi, dok najslabili. Među disk kočnicama, takodje razlikujemo mehanički disk i skuplju. Na kraju cijena je prevladala jer je.


Piše Nikola Vrdoljak V-brake, disk kočnice ili kočenje nogom je nekome sve to ista stvar. SKELETAL hidraulični disk je istinska svestranost i i mogućnost popune.

V brake ili disk kocnice
Pakne i dijelovi za disk i v-brake kočnice! Pakne za disk kočnice Extend ( Shimano Deore Nexwave ). Pregledajte široku ponudu disk kočnica za bicikle! V-Brake set ručice kočnica Promax silver. Pakne V-brake Jagwire Switchback Pro 48gr. Ručice kočnica disk BL-M675 SLX par Shimano.


Disk brake or V-brake - Dobar dan, zelim sutra ici kupovati kocnicu, ali ne znam za koju da se odlucim. Kočnice V-brake Promax 2-para srebrne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.