srijeda, 31. svibnja 2017.

Brušenje glave motora varaždin

Brušenje glave motora varaždin Kako bi obrada motora bila što kvalitetnija i usluga izvrsna u sklopu tvrtke je. Varaždina je tvrtka sa preko 40 godina iskustva u reparaturi motora za što. Kvaliteta obrade površine glave je poput glatkoće površine stakla.

Brušenje glave motora varaždin
Tvrtka Jambrošić osnovana je 1969 godine kao automehaničarski. Strojna obrada motora i prodaja dijelova motora. Navedene cijene izražene su u kunama (HRK) i ne uključuju PDV. Cijene vrijede za uobičajeni opseg poslova koji je primjeren za gore navedene operacije.


Brušenje glave motora varaždin
Obrada glave ako je dofuras kod sabadija ti je 150-200kn (4 cyl do 2.0l), skidas i stavljas sam. REcimo da ce ti posteni majstor za sve skupa. U našoj radionici obavljamo usluge: ispitivanja, zavarivanja, strojne obrade glava motora. Ispitivanja i zavarivanja blokova motora, zavarivanja kučišta motora i. J5XfAqR5AjUSpremljeno u privremenu memoriju13. STROJNA OBRADA MOTORA - JAMBROŠIĆ d. Zavarivanje i servis glava motora, strojna obrada Bjelovar. Split; Šibenik; Trogir; Varaždin; Velika Gorica; Vinkovci; Virovitica; Vukovar; Zadar; Zagreb; Zaprešić.


Vršimo obradu svih tipova glava motora automobile.

Brušenje glave motora varaždin
Servis kočnica Rijeka, automehaničar, brušenja glava motora, repariranje. Nedostaje: varaždinDijelovi motora i mehanike - Oldtimeri. Kod mene na 206 s istim tim motorom je počelo sliniti na oko 50 tkm, a posao je rađen na oko 80 tkm. Koliko sam upoznat brušenjem glave se stvar rješava, ali opet za nekih 50tkm možeš. Primarna djelatnost su nam prodaja i servis vanbrodskih i brodskih motora. Uz BP Koprivnicu i BP Varaždin nalaze se naši caffe barovi, a u sklopu Koprivnice.


Jambrosic malo previse fantazira, ako se da brusiti kod njega to.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.