utorak, 23. svibnja 2017.

Četkice elektropokretača

Četkice elektropokretača Dijelovi elektro pokretača - Cjenik sa slikama. Nosač četkica za elektro pokretače Valeo Dimenzije A:77,00mm Napon 12V Četkice PSX158 60,00Kn. Za prikaz liste proizvoda, potrebno se je logirati sa pripadajućim korisničkim.

Četkice elektropokretača
Radi se o klasičnom istosmjernom motoru sa četkicama. Prvi elektropokretač je patentiran 1899. U tom slučaju posljedica je pregrijavanje i vjerojatno rastapanje nekih dijelova elektropokretača, poput četkica i rotora. Morao bih negdje nabaviti četkice na regleru i ona dva bakrena koluta na rotoru po kojima četkice klize.


Četkice elektropokretača
ETKICE ELEKTROPOKRETAČA (ANLASERA). Anlaser, elektropokretac, cetkice lemljenje, popravka. Prodajemo rezervne dijelove za sve tipove alternatora- od 3. Zato treba već nakon prvih znakova neposlušnosti elektropokretača. U sklopu elektromotora su četkice, koje su, ujedno najčešći razlog. Pre svega se misli na četkice elektropokretača (anlasera) i četkice alternatora (reglera) i dinama, ali i ostale četkice elektromotora i kontaktore u automobilu. Molim informaciju koliko je vremena potrebno za skidanje anlasera, zamjena četkica s nekakvim nosačima i ponovno montiranje anlasera na. Nije to svaakodnevno, nekad je normalno a nekad mi se to desava.


Proslu godinu mi je meho skidao anlaser i kaze da su cetkice dobre.

Četkice elektropokretača
Kod ovog elektropokretača je bilo zanimljivo to što je služio i kao. Opel Astra D; Corsa D; Hitachi; Nissan; Opel. MAGNETI MARELLI - Četkice elektropokretača. Elektropokretač i generator struje trebao sam prve opisati i objasniti ali. JSX 35-36 Četkica anlasera Četkica anlasera JSX 35-36 12V Fiat 7x13x17,5 Fiat Punto, Tipo, Renault. Bosch 24v KB, 2007014070, Bosch, 13369.


Iskra 12v AZJ, 16905226, Iskra, 10359.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.