petak, 12. svibnja 2017.

Daihatsu charade potrošnja

Daihatsu charade potrošnja Kakvim su se pokazali daihatsu charade i aplause sa benz motorima? Potrosnja je stvarno minimalna a autic se krece cist solidno, ako je stvarno tako dobar onda si dobro prosao. Ramisljam o kupovini jednog malog daihatsu charade 91 god, 1.

Daihatsu charade potrošnja
Kakav je za odrzavanje, potrosnja i slicno. Interesuje me da li je neko imao iskustva ili bi dao neki savet u vezi ovog modela? Lokalni momak ga prodaje i ceni ga 700 E. OK koliko se moze reci obyirom da je 90.
Daihatsu charade potrošnja
Na sajtu VozilAlizoV naći ćete specifičnu potrošnju goriva i saznaćete kolika je potrošnja motora Vašeg.


Zabadava mu bila mala potrošnja,kad te nakon sto somova km odere duplo,kolko si uštedio. TS,kupljen je sasvim slucajno jer mi je hitno trebao autek za mjesec,dva voznje,kupio sam ga od neke. Povecana masa a samim time i potrosnja idu u paketu a sve to naravno i prati veca. Ovako kada zelim malo bolje startat onda on krene, no zastane i onda opet krene vuc, kao da ga. Cruising around and filming in 1080 with my new camera. Ne mogu reći da sam zadovoljna potrošnjom - troši mi između 8 i 9 litara po. Daihatsu charade เครื่อง diesel turbo 1. TD koji na malo većoj uzbrdici poslije nekog vremena poveća.


Daihatsu charade potrošnja
Nakon desetak dana, izmjerio sam mu potrošnju veću i od 8 litara. Potrošnja Civica EK3 mi je trenutno 6. SAVRŠENI PNEUMATICI ZA VAŠE VOZILO DAIHATSU CHARADE. Neka vam sigurnost i potrošnja goriva budu prioritet pri odabiru pneumatika koji savršeno. VVT-i, hatchback proizvodi se od 2011 - 2012. Prosječna potrošnja ovog modela je 5. Maksimalnu ekonomičnost potrošnje goriva postiže uz dizelski motor.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.