petak, 12. svibnja 2017.

Trgovački sud osijek registar

Trgovački sud osijek registar Registar vode trgovački sudovi (u daljnjem tekstu: registarski sudovi). Registar se čuva trajno, a svaki registarski sud odgovara za vjerodostojnost upisa koji je. Sud - pokazuje samo subjekte upisane u odabranom sudu ili u svim sudovima. Korisnici web stranice sudskog registra mogu provjeravati je li u registar već. Koje su obaveze registarskog suda prilikom brisanja subjekata upisa? Sudski registar je javna knjiga koja sadrži vjerodostojne i ažurne podatke i isprave o subjektima upisa.


Visokog trgovačkog suda RH i Ministarstva.

Trgovački sud osijek registar
Tema: izvadak iz sudskog registar trgovačkog suda. Izvatke kao vjerodostojne javne isprave izdaje samo trgovački sud i javni bilježnici. PREDMET: Zahtjev za izdavanje izvatka iz sudskog registra. HR će kompletirati Vaš predmet i proslijediti ga na nadležni Trgovački sud. Osnivanje i upis obavlja se u nadležnom trgovačkom sudu. Uz narudžbu se prilaže kopija rješenja o upisu u trgovački registar.


Visoki trgovački sud Republike Hrvatske ustanovljen je kao drugostupanjski sud za. Ukoliko je odaslana dokumentacija ispravna i potpuna, Trgovački sud će u roku 24 sata izvršiti upis društva u Sudski registar, te elektroničkim putem dostaviti u. For 6 dager siden - Brojeve upisane u Registar trgovci ne smiju zvati ni na te brojeve slati. Registarski sud će provesti postupak brisanja po službenoj. Transakcijski račun društva: HR5623400091110476464 Privredna banka, Zagreb. Rezultati prvog kruga natjecanja u štedljivoj vožnji „Suzuki Eco Tour 2014. Osijeku kao trgovački sud objavio je 24.


Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.