subota, 13. svibnja 2017.

Dijelovi klima uređaja u automobilu

Dijelovi klima uređaja u automobilu Novija vrsta vozila teško je zamisliti bez klima uređaja, a tijekom ljeta temperature su. U prošlosti se za auto klime najčešće koristio plin freon. Slike auto dijelova su simbolične i ne garantiraju karakteristike proizvoda.

Dijelovi klima uređaja u automobilu
Klima uređaji u automobilima su nekada koristili gas koji je poznat pod imenom. Najvažniji delovi sistema klima uređaja u automobilu su:. Ponekad je dovoljna zamjena dotrajalih dijelova, ali nekad nije. Stigao je posljednji broj Auto motor i sporta u 2016.


Dijelovi klima uređaja u automobilu
Kao i ostali vitalni dijelovi automobila i klima-uređaj je podložan kvarovima pa stoga podliježe redovnom servisiranju. Auto klima Hrastinski u Zagrebu osnovana je 1993. Hlađenje i klima - Dijelovi klima uređaja. Slika - Autoklima, delovi klima sistema kod automobila. Konstrukcija kružnog toka rashladnog sredstva u klima-uređaju ista je kod svim vozila. Prikazani dijelovi uglavnom su općeniti i vrijede za sve klima-uređaje.


Sastavni delovi tipicnog klima-uredjaja: (1) poklopac hladnjaka. Servis auto klime u Vašem ljubimcu koji uključuje freon,zamjenu ulja u. Komplet rezervni dijelovi za AC uređaje.

Dijelovi klima uređaja u automobilu
Prodajemo nove kompresore klima uređaja po najpovoljnijim cijenama za sve. ZA SVA VOZILA BEZ OBZIRA NA STAROST I MODEL VAŠEG AUTOMOBILA U. Kompresor klime 400 kn Kiler klime 200 kn. II▻AUTO KLIMA ,punjenje, prodaja dijelova klima sistema Vršimo usluge servisa za sva osobna vozila:. Do isteka je još: do prodaje; Oglas prikazan: 9631 puta. Još prije kupovine pregledaj cjelokupnu ponudu raznih vrsta klimatskih uređaja. U ponudi su kondenzatori i kompresori kao rezervni dijelovi koje po potrebi.


Saznajte više o servisu klime na našem webu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.