subota, 13. svibnja 2017.

Grupovina zdravlje

Grupovina zdravlje Kompletna laboratorija i hormoni T3, FT4 i TSH u Domu Zdravlja Vizim! Nestorov samo 2500rsd za KARDIOLOŠKI PREGLED SA COLOR DOPPLEROM SRCA i EKG-om! Mega paket za žene u Poliklinici Gracia Medika!

Grupovina zdravlje
Intenzivan online Skype kurs engleskog jezika! Lepota i zdravlje - grupna kupovina: Ponuda popusta za Lepota i zdravlje. Određene namirnice ne prijaju svakom čoveku i one mogu biti razlog što nikako ne možete da smršate. Test intolerancije na hranu omogućava da vađenjem krvi.


Grupovina zdravlje
Zdravlje na usta ulazi”, kaže narodna poslovica. Koliko smo spremni da uložimo u svoje zdravlje i lepotu? Kod nas ćete naći popuste i do 90% na proizvode i usluge iz oblasti lepote i zdravlja, hrane i pića, fitnesa i sporta, kulturnih dogadjaja, putovanja i još mnogo. T3, T4, TSH + UZ štitne žlezde u poliklinici Gracia Medika! Mala kuhinja, Djumbirom do zdravlja i lepote, Srednja Vojna Škola Sarajevo. Zašto se ne biste skupili, pa svi zajedno kupili?


Grupovina spaja najbolje prodavaoce sa najboljim kupcima. RSD CENA, 100% POPUST, 0 RSD VREDNOST. Eliminišite tip namirnica koje vam ne prijaju i koje vas goje i štete vašem zdravlju!

Grupovina zdravlje
Platite samo 4200rsd u Zavodu Egzakta Medika u centru Zemuna PAKET ZA DIJABETIČARE! Centar za lepotu i zdravlje Univerziteta prirodne medicine. Ako je odgovor na naše pitanje iz naslova. Pre svega počnite da mislite na sebe, na svoje zdravlje, ne dozvolite da. Astradas iz Beograda obradovaće dve dame.


Ponude Aktivne ponude: 3 Današnje: 0. Sortiranje Nove Popust Cena Završetak. Svojom podrškom pomažu akcije Pokreta 65+. Humanost jednog društva se meri njegovim odnosom prema starijim ljudima. Sve u svemu smo za vas pronašli ponuda: 8298. Ministarstvo rada i socijalne politike. Dokazano je da zeolit viseštruko doprinosi zdravlju, pomaže u prevenciji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.