nedjelja, 7. svibnja 2017.

Dijelovi za balirke internacional

Dijelovi za balirke internacional Dijelovi za preše: Welger, Claas, Fahr, John Deere, Massey Ferguson, New Holland i druge. Brza dostava na kućnu adresu, cijena dostave 35. Održavanje vašeg balirke u tip top stanju će smanjiti prekide i osigurati vam savršenu balu svaki put.

Dijelovi za balirke internacional
Poljoprivredna mehanizacija, poljo mašine - delovi za prese, balirke. Proizvodnja i prodaja International McCormick. Balirke iz cijele Bosne i Hercegovine.


Stevo se bavi samo prodajom dijelova (skup) i preprodajom presa (još skuplji) nije.

Dijelovi za balirke internacional
Ponosni" sa vlasnik balirke Internacional model B46. Gallignani, Massey Ferguson, Klaas, Velger, Dzhon Dir za balirke. Rezervni dijelovi za balirki: 123 ponuda, oglasi o prodaji nove i rabljene rezervnih dijelova. Prijatelj me zamolio da na net-u pogledam gdje bi mogao pronaći dio ili servisera za njegovu Fiat-Heston (5650) rolo presu (1988.). Susjed u akciji balirka Class s katapultom A zamisli baksuza ako ne veze balu, to jest baksuz i samo po sebi, a kod mene je vishe nego. Mišljnja i iskustva sa rolo balirkom DEUTZ FAHR RB3. Mini rolo balirke,kose,prevrtaci itd.


R proizvodnja, prodaja, servis i ugradnja delova za balirke. Pogledajte sve proizvode iz naše ponude iz podkategorije: DELOVI ZA PRESU CLAAS, WELGER, JOHN DEERE.

Dijelovi za balirke internacional
Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas. Lifam iz Stare Pazove u oblasti rezervnih delova za balirke istoimene firme. U ponudi imamo delove za većinu priključnih mašina za baliranje (presa) koje se mogu videti na našim poljima. INEX - McCormick, INEX - New Holland, INEX. SubscribeSubscribedUnsubscribe 1010. Jezicci ,pilici,pekljaci za prese balirke.


Welger, Riviera, John Deere, Internacional, New Holland, Someca, Claas, Renault.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.