nedjelja, 7. svibnja 2017.

Kako dezinficirati klima uređaj

Kako dezinficirati klima uređaj Ne usmeravati mlaz tečnosti na žice ili druge elektronske delove! Tijekom sezone hlađenja i grijanja, klima uređaj ne treba zanemariti. Redovito treba uklanjati prašinu i čistiti filtre unutarnje jedinice.

Kako dezinficirati klima uređaj
Ukoliko rashladne uređaje koristite samo kao klima uređaj ljeti. Prije čišćenja, obavezno ugasite klima uređaj i isključite ga iz struje. Otvara se vjerojatno tako da je uhvatite s. Klima uređaj - održavanje Sam svoj majstor.
Kako dezinficirati klima uređaj
Posjedujem klima uređaj u stanu (Samsung), pa me zanima kako se on održava.


Kod velikog broja korisnika klima uređaja zbog neupućenosti prevladava mišljenje kako klima uređaje ne treba čistiti i dezinficirati, već da je dovoljno samo. Servis klima uređaja , jamstveni godišnji servis , Panasonic , Mitsubishi , Toshiba , Daikin , Fujitsu. Sredstva za čišćenje i održavanje klima i rashladnih uređaja, Sredstva i proizvodi za klima uređaje i održavanje uređaja za klimatizaciju prostora, Sredstva za. Dezinfekcija klima uređaja u automobilu. Ako jos netko zna nek kaze jer me zanima to evo jos pitanja. Dali steti zdravlju ako se ne cisti? Jer, samo tehnički servisirati klima uređaj u automobilu bez dezinfekcije. Prije sezone hlađenja potrebno je izvršiti generalno čišćenje klima uređaja.


Kako dezinficirati klima uređaj
Ovisno o uvjetima u kojima uređaja radi. A pošto dolazi toplo vreme klime će se paliti a vi najverovatnije na kraju leta niste. Kontrola i dopuna gasa (po potrebi) u uredjajima koji imaju. Prodaja, ugradnja i servis klima uređaja u Rijeci i na Kvarneru. Naručite još danas servis i čišćenje klima uređaja po vrlo povoljnoj cijeni. Cilj ugradnje klima uređaja u prostorije je osigurati prijatnije životne i radne.


U sezoni korištenja klima uređaja preporučljivo je i dezinficirati.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.