srijeda, 31. svibnja 2017.

Dnevnice za službena putovanja 2015

Dnevnice za službena putovanja 2015 Odluka o visini dnevnice za službeno putovanje u inozemstvo za korisnike koji. Namijenjena je pokrivanju troškova. Popis iznosa deviznih dnevnica koje su porezno priznati izdatak - trošak poslovnog putovanja u inozemstvo. Priroda Vašeg posla je takva da ste često izvan ureda te putujete na službena putovanja. Novom Uredbom o naknadama troškova za službena putovanja precizno je. DNEVNICE, TERENSKI DODATAK I NAKNADA ZA ODVOJENI ŽIVOT.


Konačni obračun članarine turističkoj zajednici za 2015. Tagged with: dnevnice iznose neoporezive putovanja sluzbeni troskovi. Za pomoć oko planiranja i obračuna službenih putovanja preuzmite naš. Vezano za mnogobrojne upite o visini dnevnice za službena putovanja u zemlji u 2014. Troškovi službenih putovanja podrazumijevaju sljedeće:. Za sva službena putovanja koja započinju nakon 01. Za službena putovanja u zemlji koja traju više od 8, a manje od. Visina pune dnevnice za službena putovanja u inostranstvu koja se obavljaju po nalogu ovlaštenih predstavnika institucija Bosne i. Naknada troškova službenog putovanja u inostranstvo državnom.


Uvode se sljedeće novosti: regulira se najdulje službeno putovanje. Ako mu ona nije osigurana, dnevnica u tuzemstvu iznosi 170 kn na. JOPPD obrascu prikazuju samo isplate dnevnica (tuzemnih i inozemnih) u novcu te naknada za korištenje. Dnevnice za službeni put u inozemstvo. U obračunu se navode svi troškovi koji su na putovanju nastali, a to mogu biti: dnevnice, troškovi upotrebe privatnih automobila za službene. Odluke o visini dnevnice za službeno putovanje i visini naknada za korisnike koji se financiraju iz sredstava. Podsjećamo da su iznosi dnevnica za službena putovanja u skladu sa čl. Pravilnik) koje su stupile na snagu 24.


Odluka o usvajanju Politika plaća i naknada u institucijama BIH za period 2015. Izvor: B92, Jelena Stjepanović utorak, 13. Izmenjen neoporezivi iznos dnevnice za službena putovanja u inostranstvu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.