srijeda, 31. svibnja 2017.

Uvoz automobila iz njemačke

Uvoz automobila iz njemačke Uvoz automobila: Kalkulator za izračun cijene rabljenih automobila kod uvoza iz Europske Unije: U cijenu su uračunati svi troškovi i davanja prilikom uvoza. Pri uvozu automobila morate imati i određenu dokumentaciju. Odlučili ste se na kupovinu automobila iz Njemačke jer smatrate da ćete tako proći bolje.

Uvoz automobila iz njemačke
Otvaranjem granica koje je prouzročio ulazak Hrvatske u EU, domaći preprodavači zadovoljno su trljali ruke smatrajući da će izbjeći plaćanje određenih. Koja je razlika u pojmovima uvoz i unos vozila? Nove trošarine na motorna vozila neće potaknuti kupnju novih, nego uvoz polovnih automobila, ocjenjuju trgovci i prometni stručnjaci. Pregledavajući raznorazne salone polovnih automobila u Njemačkoj, vidio sam doista svega i svačega – od jako očuvanih primjeraka, preko.
Uvoz automobila iz njemačke
Od kako je Hrvatska ušla u Europsku uniju, postupak uvoza rabljenih vozila promijenio se, u nekim segmentima pojednostavio, te se prilagodio standardima.


Samo da napomenem da ja imam prebivaliste u Njemackoj i da se kupovina auta za mog prijatelja poklopila sa mojim dolaskom u HR pa sam. Kupnja novog automobila u EU13 sij 2014Povratnici u HR-uvoz auta2 srp 2009Uvoz auta s plinom iz Njemačke? Kako-vas-poreznici-deru-kod-uvoza-rabljenih-vozila. Tako, primjerice, ako ste kupili vozilo u Njemačkoj od prodavatelja koji nije obveznik PDV-a procijenjene tržišne vrijednosti 200. EU (UVOZ) - plaća se carina (osim ako je oslobođeno),trošarina,PDV Ako kupujete vozilo u BiH, Srbiji, tj. Ovaj kalkulator namijenjen je unosu vozila u RH sa područja EU. Izračun trošarina i pravilnici kojima se vodilo pri izradi su aktualni zakoni i.

Uvoz automobila iz njemačke
Kao i kod svakog uvoza, tako se i kod uvoza automobila treba paziti na. PDV je u Njemačkoj 19 posto, dok je kod nas.


Iskusni preprodavači polovnih automobila kažu da su u Njemačkoj vozila. Kod uvoza vozila iz Njemačke trebate biti svjesni da njemci mnogo voze i da većina. Iz sadržaja izdvajamo: prvi test novog Peugeota 3008 2. Blue HDi Allure, usporedbu limuzina srednje klase, test rabljenog Citroena C3, sve o. Europske unije unos rabljenih automobila iz država članica EU će se odvijati bez.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.