srijeda, 17. svibnja 2017.

Hidraulični cilindar za cjepač

Hidraulični cilindar za cjepač Hidraulični cilindar prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: hidraulični cilindri. Cjepač drva prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Hidraulični cilindar za cjepač
Robustan cjepač drva namijenjen za profesionalnu upotrebu, kvalitetna hidraulika. CILINDAR HIDRAULIČNI, KIP CILINDAR, CILIDAR ZA KIPU. Konstrukcija drugog cjepača mi je sumnjiva. Kako je pričvršćen hidraulički cilindar?


Hidraulični cilindar za cjepač
Na ravnu ploću 12 mm koja je pri radu opterećena na. Hidraulički cilindar ili linearni hidraulički motor je najčešći izvršni dio u hidrauličkom pogonu, koji služi za pretvorbu energije hidrauličkog fluida u mehanički rad. Po meni, ako već ideš raditi cjepač, onda ti treba cilindar barem sa fi. Cjepač za drvo hidraulički 15t pritiska na traktorski pogon. Pošto ćemo cilindar koristiti za cijepanje drva dužine 1000mm dovoljni. Hidraulicni razvodnik je element pomocu kojeg upravljamo radom cjepača i koji na.


Svi hidraulični cjepači drva ROBUST imaju 24 mjesečnu garanciju. Pouzdano i kruto fiksiranje cilindra u radnom položaju pomoću zatezanja dvije krilne. Hidraulika Cvitić pruža usluge projektiranja, izrade i održavanja hidrauličnih.

Hidraulični cilindar za cjepač
Pneumatika, hidraulični cilindri, brodska i hidro oprema, teretni liftovi, cjepači drva. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji hidrauličnih cilindara svrstava nas u najpouzdanije. Naša proizvodnja nije serijskog tipa već je svaki cjepač unikatan i. Cjepač hidraulični 1 ima cilindar od 1m a 2 od 60 cm masivni, prvom se spušta cilindar, oba sa stolom, 9000kn. Prodajem cilindar od Bagera za CJEPAČ ispravan imam i PUMPU I RAZVODNIK može sve u kompletu ili pojedinačno CJENA PO.


Dzajin cjepac III-Bosnain Krajina Splitter. I imam 2 hidraulične pumpe od 70 bara i još jedan el.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.