srijeda, 17. svibnja 2017.

Ured državne uprave besplatna pravna pomoć

Ured državne uprave besplatna pravna pomoć Primarnu pravnu pomoć pružaju uredi državne uprave u. Kako se ostvaruje besplatna pravna pomoć? Uredu državne uprave u sjedištu županije ili u ispostavama Ureda. Ured državne uprave u Zadarskoj županiji je s danom 01. Također, provodi upravni nadzor nad radom ureda državne uprave u županijama u dijelu koja se odnosi na. Pravna pomoć se dijeli na primarnu i sekundarnu pravnu pomoć. ODJEL ZA ODOBRAVANJE BESPLATNE PRAVNE POMOĆI.


Ured državne uprave besplatna pravna pomoć
Uputa za korištenje obrazaca za besplatnu pravnu pomoć. Pisana suglasnost za odobravanje besplatne pravne pomoći. Zahtjev za odobravanje besplatne pravne pomoći. ZAHTJEV ZA PRIZNAVANJE PRAVA na doplatak za njegu i pomoć druge. Besplatna pravna pomoć; Gospodarstvo; Rad i radni odnosi; Zdravstvo; Vojni i civilni. Na koji način je moguće ostvariti besplatnu pravnu pomoć? Zahtjeva za odobravanje korištenja besplatne pravne pomoći uredu državne uprave u. Ureda, nadzor nad zakonitošću općih akata.


Projekt građanskih prava Sisak pruža primarnu pravnu pomoć. Ureda kao što su: opći, informatički, planski, materijalno-financijski. Vam dobrodošlicu na Internet stranice Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji. Odjel za besplatnu pravnu pomoć. Korištenje besplatne pravne pomoći ostvaruje se podnošenjem zahtjeva u UREDU DRŽAVNE UPRAVE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE. SAVJET: Novim zakonom o besplatnoj pravnoj pomoći možete otići u ured državne uprave i tražiti uputnicu za besplatnu pravnu pomoć i s tom uputnicom otići.


Tko može ostvariti pravo na besplatnu pravnu pomoć? O Zahtjevu za odobravanje korištenja pravne pomoći odlučuje ured državne uprave. Ovaj Zakon se ne primjenjuje ako je pravna pomoć osigurana na temelju. Ured je ured državne uprave u županiji i nadležno upravno tijelo Grada Zagreba. Pravilnik o načinu vođenja registra udruga ovlaštenih za pružanje besplatne. Izvješće o ostvarivanju prava na besplatnu pravnu pomoć i utrošku sredstava u. ZBPP sustav besplatne pravne pomoći uređuje na način koji je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.