srijeda, 3. svibnja 2017.

Infracrvena sauna u zagrebu

Infracrvena sauna u zagrebu Aristos SPA oaza sadrži bio saunu, parnu kupelj, infracrvenu saunu, tuševe doživljaja. Dakle, infracrvena toplota je neophodna za zdravlje svih živih bića. Pile 46 (kod Mc Donaldsa na Krugama), 10000 Zagreb.

Infracrvena sauna u zagrebu
Ponuda uključuje: infracrvenu saunu s anticelulitnom kremom te anticelulitnu masažu. Velika prednost ove metode je da toplina prodire duboko u tijelo i stvara ugodniju temperaturu. Stjepana Gomboša 4 - 6 (park strana), Zagreb, Hrvatska. Budući da temperature nisu jako visoke, boravak u ovoj sauni.


Infracrvena sauna u zagrebu
Mjesec dana NEOGRANIČENOG vježbanja u termo kapsuli, infracrvena sauna i preso aparativna limfna drenaža! Za samo 299 kuna oblikujte i učvrstite tijelo u. Dolaskom kračih dana i boravka u zatvorenom prostoru povečava se potreba za. Vam srdačnu dobrodošlicu u veliku Bliss obitelj! Osim klasične, turske i finske saune u ponudi je i aroma finska sauna, panoramska finska sauna, infracrvena sauna, vanjski whirlpool s. Razmazite sva svoja osjetila u Wellness centru Oaza u Zagrebu za 189 kuna! Da bi infracrveno zračenje djelovalo što benignije na tijelo u našim kabinama, razvijen je ThermoSens. Centru Oaza – riješite se bolova i opustite ukočene mišiće.


Toplina infracrvene saune relaksira i opušta tijelo, otklanja stres i napetost u.

Infracrvena sauna u zagrebu
Infracrvene saune – jednostavnost i praktičnost. Zavodu za ispitivanje kvalitete proizvoda u Zagrebu (ZIK-u). Tipska infracrvena sauna ROYAL DOLPHIN nudi izvrsnu ravnotežu između kvalitete i cijene. Odličan izbor za svakoga tko želi uživati u domaćoj sauni. Trgovački sud u Zagrebu - MBS : 080039954 - IBAN: HR6623600001101941104. U knjizi koju čitam, autor preporučuje tu infracrvenu saunu umjesto ove klasične, pa eto, da vidim dal tko.


Zbog visoke temperature preporučuje se posjet sauni u trajanju od 8 do 15 minuta. Novo u ponudi – doživljaj iz snova, jedinstveno u Hrvatskoj! Infra sauna omogućava zdravo znojenje sa svim prednostima infracrvene. Galaxy (veliki jacuzzi, infracrvena sauna, podesiva rasvjeta u boji).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.