srijeda, 3. svibnja 2017.

Uv lampa za nokte dm

Uv lampa za nokte dm Uv lampa za nokte dm Kako nemamo svi iste nokte, u asortimanu imamo različite. Uv lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: uv lampe za nokte.

Uv lampa za nokte dm
Uv lampa za nokte dm
Novo iz LOOK BY BIPA - LED lampa za nokte i trajni lakovi u raznim nijansama! Volimo da su naši nokti uredni i dotjerani, a s trajnim lakom savršena. Mini LED lampa namijenjena je za sušenje jednog nokta, ne svih pet odjednom.


Uv lampa za nokte dm
Ja sam vidjela da ovu liniju prodaju u Dm-u i Muller-u.
Uv lampa za nokte dm
Nanesite glatki i debeli sloj Essence peel off gel baze za nokte (26,90 kn). Ako vam na koži oko nokta ostanu neki ostaci laka - to uklonite. Zatim je na redu essence MINI LED LAMPA. Baš sam jučer to vidjela u DM-u, nije baš ni jeftino - samo lampa je 180. Lakovi za nokte #3 - Stranica 1374 kol 2014Essence #2 - Stranica 3737 kol 2013Gdje kupiti ovo. Pribor za nokte","rh":"dm-drogeriemarkt.


Uv lampa za nokte dm
JPG","ow":500,"pt":"Test zona: Essence Gel nails at home - žena. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.
Uv lampa za nokte dm
Trajni lak roza boja,nanosi se na bazu trajnog laka 2u1. Prekriva cijelu ploču nokta u jednom sloju. Polimerizira se u uv lampi 2 minute a u led lampi 30 sekundi. UV lampe iz cijele Bosne i Hercegovine. Nokat se odmašćuje, nakon 3 min u lampi maramicama i alkoholom. Essence-Fall-2013-Gel-Nails-At-Home-Collection.


Ovaj set možete pronaći u DM drogerijama po ceni od 6. Nokte koje ste prethodno dobro očistili od laka ili gela prebrišite. Već dugo nije nešto izazvalo toliko pitanja, kao set za Gel nokte kod kuće. LED lampe (trenutno je u dm poslovnicama dostupna ova na slici). UVLampe za nokte, Startni paket za nokte, Set za nokte,Lampa i materijalza nokte,sveza. Liliju da postoji essence uv lampa i ceo komplet za samostalno radjenje noktiju kod. Kaze djevojka nanosi se kao lak i suši pod lampom.


Pa kaj nema za kupiti one neke lampe za sušenje tog trajnog laka.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.