utorak, 9. svibnja 2017.

Islamske knjizare sarajevo

Islamske knjizare sarajevo Auto i dalje,ali sad sve češće neće da upali bez obzira na uredno verglanje. Opet pisac sa simpaticnim pitanjima. Kais koji bi preskocio pri paljenju na guranje bi svakako preskocio jer je star i los.

Islamske knjizare sarajevo
Rješenje je da se automobil pusti nekoliko sati (tako je upalio prvi puta, drugi puta je bilo na guranje). Pojačo sam akumulator sa ispravljačem. Auto upalim na guranje, ni jedna lampica ne. Tada ne mogu upaliti auto kao da se baterija ispraznila i tada ga palim na guranje ili preko kabela.


Islamske knjizare sarajevo
Može li se nešto dogoditi ako ga palim na. Da li cu ga lakse upaliti na guranje? A na guranje se bregaste opet pokrenu preko radilice. A kako upaliti takav auto na guranje (ako anlaser ili akumulator zakaže)? Naš čitatelj fotografirao ga je u utorak. Na guranje upali iz prve 3 puta sam ga vozio na servis i automehanicar kaze evo ga. Kako se na guranje pali auto sa automatskim menjačem? Nakon što se auto malo zaleti, pusti se pedala kvačila i motor se upali.


Donosimo Vam savjet kako upaliti automobil pomoću konopca.

Islamske knjizare sarajevo
Zaboravili ste ugasiti svjetla na automobilu i ostali ste praznog akumulatora na. Ne znam nikoga ko je upalio na taj nacin auto, vozac sam vec 17 godina. Moguće je samo upaliti radio, ventilaciju, podesiti retrovizore i slično. U svakom slučaju bolje je držati pritisnutu papučicu spojke dok palimo auto. Inzinjeru, okaci ti svoju diplomu o klin. Ucio si ti u skoli i Diferencijalne jednacine. Majkumujebem nekad se auto moglo upaliti makar na guranje.


Nijedan novi auto neces posteno moci ni slepati (servo, 1-2-3) kad stane. Znači, dok je motor ugašen, mjenjač je praktično "mrtav" i ne možeš auto upalit na guranje, kao što sam imao prilike vidjeti nekoliko puta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.