ponedjeljak, 8. svibnja 2017.

Istek registracije kazna

Istek registracije kazna Policija vas zaustavi i pita prometnu, te ustanovi da je istekla. Ako je istekla registracija, moraš vratiti tablice unutar 15 dana ili si u prekršaju. Istekla registracija-koliki je rok da registriram, a da ne platim.

Istek registracije kazna
Koliko imam fore da napravim tehnički. Objavio miss_tally u forumu Prekršajno i prometno pravo. Ako auto ne vozite do 15 dana nakon isteka registracije, za vas nema.


Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrilikom registracije vozila odnosno produljenja valjanosti prometne dozvole.

Istek registracije kazna
Niste dužni bilo kom organu da prijavljujte istek vaše registracije, ali vozilo ne može učestvovati u saobraćaju. Zakon o sabraćaju nalaže da 30 dana nakon isteka registracije se. Ako svake godine zakasnią jedan dan, svaka tristo ąezdeset peta registracija ti je besplatna. Kazna za istek prometne do 15 dana je 700 kuna, više od 15 dana je 2000. Registraciju sam htio podjeliti troškove sa curom na njen prijedlog. U protekle dvije godine zbog nepravodobna produljenja registracije i. Još je veća kazna za vozača neregistriranog i neosiguranog vozila kojeg policija.


Kazneni bodovi, zabrana upravljanja, novčane i zatvorske kazne po prekršajima - Zakon o bezbednosti saobraćaja Srbija. Ako ne napravite nijedno od toga možete kući dobiti kaznu od 700 kn.

Istek registracije kazna
A teoretski, nakon 15 dana od isteka registracije, mozes dobit kaznu. I po novom i po starom 1 mesec nakon isteka vazenja registracije, vracaju se tablice. Retki su oni koji su placali kaznu za neodjavljeno vozilo. Novčana kazna za vozače koji upravljaju vozilom kojem je istekla registracija iznosi 2000 kuna, dok za vlasnika vozila novčana kazna iznosi.


Prva registracija; Produženje registracije; Odjava vozila; Promjena vlasnika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.