srijeda, 17. svibnja 2017.

Izmjenični prekidač

Izmjenični prekidač L06 - Kako povezati NAIZMENICNI prekidac - Duration: 6:53. Takva sklopka izgleda izvana kao i svaka druga, osim što s druge strane osim 2 kleme za žice ima 3. Njeno ime govori da se izmjeničnim.

Izmjenični prekidač
Omogućava uključivanje i isključivanje trošila sa dva prekidača. Shema spajanja izmjeničnog prekidača:. Pomoću naizmeničnog prekidača moguće je uključivati jedan izvor svetlosti ali sa dva različita mesta. Radi boljeg hlaðenja :) No ovako ti to spoji.


Izmjenični prekidač
Na jedan od prekidaèa dovedi Ÿivu fazu s osiguraèa i spoji na L1. Elektroinstalacijski materijal arrow Podžbukni program arrow Dizajn STELLA - kompleti i moduli arrow Sklopke i tipkala 10A arrow Sklopka dvostruka izmjenična. IZMJENIČNA LINIJA (slika 2) sastoji se od dva izmjenična prekidača (P2 i P3). Na bilo kojem prekidaču se uključuje i isključuje rasvjeta. Prekidači, sklopke, utičnice Sam svoj majstor. NADŽBUKNI PREKIDAČ DUPLI4 ruj 2011izmjenični prekidač12 kol 20102 dimera povezivanja? U ponudi su najkvalitetniji proizvodi najpoznatijih. Na ulazu u kucu imam prekidac kojim palim 2 sijalice koje su.


Izmjenični dvostruki prekidač Ekonomik bijeli 2M TEM SE63PW.

Izmjenični prekidač
Primjenjuju se za montažu u zid u zatvorenim i poluotvorenim prostorima. Art Rasvjeta ima za vas rasvjetna tijela, akcijska cijena. Jednom kad pohranimo podatke o kupcu, nećete ih morati ponovno unositi! Registracija nije obvezna za kreiranje upita! Na naizmenicnom prekidacu imas takodje jedan dovod(fazu) ali dva dovoda idu u u drugi naizmenicni prekidac pa sa tog drugog prekidaca.


NADŽBUKNI INSTALACIJSKI SUSTAV SKLOPKA IZMJENIČNI PREKIDAC NAZIDNI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.