četvrtak, 4. svibnja 2017.

Kada se mijenja zupčasti remen

Kada se mijenja zupčasti remen Izmjena zupčastog remena mora se obaviti kod stručnog majstora. Na koliko prijeđenih kilometara trebam izmijeniti zupčasti remen na Passatu dizel i koliko bi me to stajalo? Kada sam servisere pitao kada se mijenja zupčasti remen, jedni su mi rekli na. Nakon koliko se kilometara mijenja zupčasti remen na Škodi Feliciji 1. Remen je napravljen od gume koja stari i trune zato ti i piše 5g. Spremljeno u privremenu memorijuSlično28. Zupčasti remen-zamjena - Forum Klix. Za navedeni motor 1,9 tdi, zamjena je najbolja na cca 90 000 km. Pri zamjeni zupčastog remena servis će vam zamijeniti i još neke pripadajuće dijelove, i to s razlogom.


VW je zadnjih par godina par pruta promjenio intervale za mijenjati remen. Opcije su sljedece: 90t km 120t km 150t km. Golf 5 - zupčasti remen10 tra 2012Interval izmjene svjecica i zupcastog remena14 svi 2010Ford Focus - kad mjenjati zupcasti remen? Učitao korisnik Molydon channelZante li što je izmjena zupčastog remena ? Prije 9 sati - Proizvođači najčešće propisuju zamjenu zupčastog remena na. S remenom se mijenjaju sve rolice i natezači, a osim njih preporuka je. Kada se nađete u situaciji da kao mladi vozač morate odraditi vaš prvi veliki servis.


Kada se mijenja zupčasti remen
Ako vaš automobil ima zupčasti remen, obavezno mijenjajte: zupčasti remen. Tako uz veliki i mali servis imamo neke zamjene koje se mijenjaju sezonski. Uz remen, obavezno se mijenjaju zatezači i pripadajući ležajevi, rolice preko kojih remen. Postupak izmjene ovisno o modelu traje: - Mitsubishi Galant - 2 sata. Zanima me na koliko kilometara odnosno vremena se mijenja na doticnom modelu. Ostali modeli (osim Galant) – 2,40 sati.


Uputa: Ako se mijenja zupčasti remen, po-.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.