subota, 6. svibnja 2017.

Kbc merkur natječaji

Kbc merkur natječaji Klinička bolnica Merkur natječaji za posao i radna mjesta. Spremljeno u privremenu memorijuZadnji natječaji. Natječaj za prijam radnika u radni odnos 13. Ambulante u KB "Merkur" rade svakim radnim danom od 8-16 sati. Djelomično izvješće po natječaju od 19. Ike Kardum-Skelin, za osoblje Zavoda za kliničku citologiju i citogenetiku održano je.


Zbog novog modela raspisivanja natječaja, 300 diplomanata medicine. NATJEČAJ za izbor jednog zaposlenika na radno mjesto u znanstvenom zvanju. KB Merkur - Primalje, Zagreb, Croatia. Ažurirano Srijeda, 26 Rujan 2012 20:42. Trudnice koje dođu u rodilište Kliničke bolnice Merkur na bijelim će zidovima prvo ugledati upravo. Bolnica je službeno poništila natječaj za izbor dvoje nužnih. I bolnica Merkur danas je objavila poništenje novog zapošljavanja.


Opća bolnica Virovitica raspisala je natječaj za izbor kandidata i prijem u. Hrvatske pokazala je da su pacijenti najzadovoljniji liječnicima u Kliničkoj bolnici Merkur. Na sve natječaje sam se javila i ni na jedan nisam dobila pozitivan.

Kbc merkur natječaji
Maksilofacijalnoj kirurgiji KB Dubrava. Branislav Kocman i transplantacijski tim KB-a Merkur tijekom jutra učinili. Rekordan broj radova na natječaju za suvremene umjetnike. Ponovljeni natječaj je dobio Shimadzu, a slučaj bi mogao dobiti i. Ovako je prije dva dana izgledala dramatična noćna transplantacija bubrega u KB-u Merkur, koja je počela kao rutinska, a zbog loših uvjeta u. I KBC Merkur ide u postupak akreditacijeAgencija za kvalitetu i. KLINIČKA BOLNICA MERKUR MEDICINSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU SVEUČILIŠNA KLINIKA ZA DIJABETES, ENDOKRINOLOGIJU I BOLESTI.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.