ponedjeljak, 8. svibnja 2017.

Maska za lice od mrkve i meda

Maska za lice od mrkve i meda Umiješajte žlicu meda, žlicu naribane mrkve i malo maslinovog ulja. Promiješajte sve sastojke i stavite na lice na 15 minuta poput maske za. Legenda kaže kako su recepti za masku za lice od mrkve pronađeni u.

Maska za lice od mrkve i meda
Isušenu kožu lica možete revitalizirati i nahraniti uz ovu domaću masku na bazi mrkve i meda koju preporučuje savjetnica za ljepotu Erika Katz. Potrebne su 2-3 svježe mrkve i 5 žličica meda. Smjesu nanesite na lice, ostavite da djeluje desetak minuta, a potom. Skuvajte dve veće šargarepe, izgnječite ih, te im dodajte pet kašika meda.


Maska za lice od mrkve i meda
Smesu nanesite na lice, ostavite da deluje desetak minuta, a potom. Može se koristiti za pripremu jeftinih i praktičnih maski za lice. Osim maske za kožu, preporučujemo ispijanje soka od mrkve koji je dokazano. Treba vam: 2 do 3 sveže mrkve (narendane), po jedna kašičica sirovog mleka, meda i maslinovog ulja. Sve sastojke pomešajte i nanesite na čisto lice. Pijte sok od mrkve i cvekle i tretirajte lice potpuno prirodnim maskama. Za prirodnu masku od sira i meda potrebne su dvije žlice mladog sira koje. Napravite prirodnu masku za lice koja uklanja bore, fleke i ožiljke od akni.


Ali jeste li znali kako je upravo mrkva veliki prijatelj ljepote i od nje možete napraviti odličnu masku za lice?

Maska za lice od mrkve i meda
Najjednostavnija je maska od naribane mrkve. Mrkva je jako korisna za lice jer sadrži veliku količinu vitamina A - vitamina ljepote. Maska od kuhane mrkve za suhu kožu. Sok od mrkve odličan je za pospješivanje mokrenja, a u kombinaciji s medom. Skuhajte mrkve da omekšaju, pa ih zdrobite u pastu. Odličan članak,posebno mi se dopada maska za lice,jer ako je tako često.


Smjesu u slojevima nanositi na lice, masku držati 20 minuta. Dobro promešajte i stavljajte na očišćeno lice na 25-30 minuta. Masku isperite toplom vodom i. Sve što je potrebno je da nanesete masku na lice i ostavite desetak minuta da.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.