nedjelja, 7. svibnja 2017.

Motorna pila gubi gas

Motorna pila gubi gas Imam malu stihl motornu pilu i danas mi nešto otišlo pri piljenju,kad stisnem gas ona se guši,nema snage i ponekad se sasvim ugasi,da nije. Razno › RaznoSpremljeno u privremenu memorijuSlično16. Motorna pila troybildt 4,5ks mač 50cm.

Motorna pila gubi gas
Dokle god drzim pun gas ona radi ko zmaj ali na malim se gasi. Kad je odmaknem i malo pustim gas, radi. STIHL SERVICE - Stranica 510 objava12 ruj 2010Više rezultata za poljoprivredni-forum.


Forums › Uradi sam › AlatiSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu9.

Motorna pila gubi gas
Da to je ta testera, i svi smo svesni da je jako losa, drugar cija je cak nije. Primetio sam da fali šrafčić kojim se reguliše ler gas, tako da je sad. Ako odmah nastavi da gubi snagu i da se isto ponasa onda su semerinzi. Resio sam da je popravim jer stoji duze u kvaru a druga mi je testera u servisu. Svječica je ok a kada sipam malo goriva direktno u karburator radi dok ga ne potrosi i ne prima gas.


Stara Stihl motorna pila ,radi bez greške bratič je malo čistio od. Prije pokretanja potrebno je provjeriti da li je motorna pila ispravna kako bi. Inace motorna pila ne koristim profesionalno vec za domasnu upotrebu. Evo kako izgleda testera inače ima elektronsko paljenje , kad je.

Motorna pila gubi gas
Pila upali ali kad se doda gas gubi snagu - ponekad i ugasi. Tvoja motorna pila je opremljena sa koãnicom lanca koja je konstruisana tako da. Vucite starter kanap vašom desnom rukom sve dok se motor ne upali. Sada vratite saug bez pomeranja gasa.


Testera ima automatski podešen gas u startu. Ima i motornu pilu Stihl isto tako zeza kak i trimer, a kad je dobio od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.