nedjelja, 7. svibnja 2017.

Mjenjačnica funta

Mjenjačnica funta Za povoljniji tečaj slobodno nas kontaktirajte. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoMjenjacnice. Pretvaranje novca u Funta (GBP) i iz strane valute koristi do danas tečajeve.

Mjenjačnica funta
Britanska funta službeno je sredstvo plaćanja u Velikoj Britaniji, i u njezinim prekomorskim područjima. Funta se koristi i u Gibraltaru, Falkland. Bavi se mjenjačkim poslovima i trgovinom.


Funta - mjenjačnica - Zagreb, Vlaška 17.

Mjenjačnica funta
Britanska funta, čija je međunarodna kratica GBP, četvrta je po redu najčešće razmjenjivana valuta na svijetu nakon američkog dolara, eura i. NET daje najpovoljniji tečaj baš za Vas! Raspolažete li s tisuću eura, dolara ili funti, ili želite kupiti tolike. Banke i mjenjačnice svakog dana slobodno formiraju svoje tečajne liste. Valuta, Kod, Jedinica, KUPOVNI za efektivu, čekove i kreditna pisma, KUPOVNI za devize, SREDNJI za devize i efektivnu valutu, PRODAJNI za devize. Osnovna jedinica britanske valute (valute u Velikoj Britaniji i Krunskoj zavisnosti) je funta, koja je podijeljena na sto penija (skraćeno kao p). Engleska ili britanska funta je valuta koja se koristi u Velikoj Britaniji (Engleskoj, Škotskoj, Sjevernoj Irskoj i Walesu). Ako slučajno planirate putovati u Veliku.


Vrsta posla: rad na određeno vrijeme.

Mjenjačnica funta
EFEKTIVA PROMET Mjenjačnica Ravnice! AURO DOMUS OTKUP ZLATA I SREBRA, NAKIT, MJENJAČNICE. Na odabranim prodajnim mjestima Tiska BRZO i JEDNOSTAVNO promijenite Vaše eure i funte u kune. Dugi redovi se formiraju danas ispred londonskih mjenjačnica u žurbi da. Ili kupit funte kod nas, pri čemu treba paziti jer često kod nas u mjenjačnicama a i bankama podvale stare funte koje su izvan uporabe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.