utorak, 9. svibnja 2017.

Najam automobila bez pologa

Najam automobila bez pologa RENT A CAR MALKOČ NAJAM PUTNIČKIH KOMBI VOZILA. Rent-A-Car, iznajmljivanje auta, najam automobila u malim oglasima. Iznajmite vozilo brzo , jednostavno bez pologa i kreditnih.

Najam automobila bez pologa
Vozila se nalaze u Zagrebu i Istri ! Najam vozila, bez pologa i ogranićenja kilometara ! Najniže cijene iznajmljivanja automobila i kombija. BEZ POLOGA I OPTEREČIVANJA KREDITNIH KARTICA!
Najam automobila bez pologa
KILOMETRAŽA – BESPLATNA DOSTAVA VOZILA ZA NAJAM DUŽI OD TRI DANA! NAJPOVOLJNIJI NAJAM AUTOMOBILA OD SAMO 149 KUNA PO DANU!


Uz veliki izbor automobila nudimo vam niz brojnih pogodnosti. Potpisom na ugovor o najmu vozila najmoprimac prihvaća uvjete najma vozila. Najmoprimac se obvezuje da neće prelaziti granice Republike Hrvatske bez. Usporedite uštedu na luxury, economy i family klasi automobila na više od 49000 svjetskih destinacija i pronađite zajamčeno najbolje cijene. Povoljan najam vozila bez kartica i pologa sa dostavom do vas! Da bi izašli u susret željama klijenata u pogledu tipa vozila, napravili smo vozni. U ponudi imamo vozila različitih tipova i veličina za najam, od malih gradskih.

Najam automobila bez pologa
City Car Rental bezuvjetno zadržava pravo raskida Ugovora o najmu vozila, bilo kada i bilo gdje i prije isteka Ugovora o najmu vozila, bez ikakve obaveze.


Rezervacija je se može izmijeniti u svakom trenutku bez dodatne nadoplate za troškove izmjene. U slučaju otkaza rezervacije postoje dva slučaja: ako ste. Pretražite najveću ponudu najma automobila u tisućama svjetskih odredišta te usporedite cijene različitih ponuđača. Novčane obveze po ovom ugovoru, ukoliko se ne plaćaju u vidu predujma ili pologa. Cestarine se jednostavno plaćaju karticom DKV CARD – bez dodavanja pologa. Leasing rata za vozilo bez dodatnih usluga 1. Bez pologa; Mjesečni najam automobila 3. POPUST na dugoročni najam automobila -kasko osiguranje.


Osobna i teretna vozila, transferi najam sa i bez vozača, najam.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.