petak, 5. svibnja 2017.

Odzračivanje motora

Odzračivanje motora Majstor za odzračivanje motora zove se mehaničar, a za odzračivanje onih prvih zovu se birači. Podforumi: Nautika, Motori i skuteri, Autoplin. Auto je upalilo i ugasilo haman odmah, nema veze, upalio sam ga kasnije na guranje :icon_sad:, al me interesuje za ubuduce kako odzraciti taj.

Odzračivanje motora
Sa donje strane svaka glava motora ima po jedan vijak kojim se. Zamjena antifriza i ozračivanje20 objava9 pro 2008Više rezultata za alfisti. Zna li neko kako se vrši ozračivanje sistema rashladne tekućine. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPremda se kod izmjene antifriza skida i čep na bloku motora, većina ga ne skida jer se.
Odzračivanje motora
Na desnoj strani motora je kučište termostata i na njemu mala cijevčica (8mm) koja bi trebala.


Odzracivanje sistema nakon promjene. Audi Audi Q3 Canada market: Motor Pokrov za prostor motora. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Servisne informacije","rh":"autocats. Kod svih automobila kod kojih se radi ozračivanje (na nekima se ne radi). Odvrnuo sam obe slavine (punto mk2a) na slavini iza motora je. Moze se reci da ima samo odzracivanje koje se odvija u ekspanzionoj posudi koja je najvisa tocka rashladnog sistema! Zatim dospem antifriz izmedju min i max ako zatreba zategnem cep na boci pa je spustim u leziste pored motora.


Odzračivanje motora
Moze li mi neko reci kako najlakše odzraciti motor kod tome 522. Tomo Vinković 522 - odzračivanje motora Tomo Vinković. Parkirao na uzbrdicu, pustio grijanje, i opleti. Pitanje glasi kad je dosta sa puštanjem. Jedna je na samom hladnjaku, a druga je na crevu grejanja - izmedju kabine i motora (plasticni sraf na crevu). Možda je već bilo riječi o ovome, ali nisam uspio ništa pronaći pa molim za pomoć.


Imam namjeru za koji dan lakirati kompletan motor, te bih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.