ponedjeljak, 8. svibnja 2017.

Poklanjam stan za izdrzavanje

Poklanjam stan za izdrzavanje Slični mali oglasi - ozbiljnoj, nudim, osobi, stana, izdrzavanje, dozivotno. Milena: Novi Sad, Bulevar Vojvode Stepe - prodajem odličan stan. Igalo, na 200 metara od mora - izdajem trokrevetne i četvorokrevetne apartmane.

Poklanjam stan za izdrzavanje
Tražim osobu za doživotno izdržavanje kruševac ili beograd. Mi smo prodali stan u Splitu i došli u Vrpolje na moju očevinu. Dozivotno izdrzavanje Nudim besplatno stanovanje studentkinji Potrebno zena ili cura za dolazak u. Oglas za IZDAJEM TROSOBAN NAMESTEN STAN.
Poklanjam stan za izdrzavanje
Izdajem dvosoban stan u centru Beograda,Narodnog fronta 40,preko puta parkica i garaze. Stanari za to okrivljuju bračni par Hosni, o kojima se nitko ne brine iako su, tvrde, u zamjenu za stan potpisali ugovor o doživotnom uzdržavanju.


Ne želim stan ostaviti nekome tko ga nije zaslužio". U poštanskim sandučićima u Beogradu pojavili se oglasi koji penzionerima nude novac za izdržavanje u zamenu za stan. OZBILJAN BRAČNI PAR UZEO BI STARIJU OSOBU NA DOŽIVOTNO UZDRŽAVANJE (DOHRANU) U VIDU FINANCIJSKE POMOĆI. Ugovorom o doživotnom izdržavanju, obavezuje se jedno lice. Taman da sam joj rekao da joj poklanjam stan, ali to i sud mora da konstatuje. Na osnovu tih dokumenata i placenih taksi stan je uknjizen na moje ime.


Kada sam htela da priznanice o placanju poreza na imovinu.

Poklanjam stan za izdrzavanje
Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu. BUDVA prodajem stan sa pogledom na more u Miločer ponuda Kupovina i prodaja. DAJE SE STAN ZA DOŽIVOTNO IZDRŽAVANJE ponuda Kupovina i prodaja stanova. Dalje, čim sud mora da utvrđuje obavezu da se plaća izdržavanje ili način. Ugovori o doživotnom izdržavanju od sada će, prema najavama. U njenom stanu sada žive drugi ljudi, a osim toga stan je na tržištu nekretnina. Poštovani, deka kome je sin preminuo poklanja unucima(deci preminuloga) stan vrednosti od oko XXXeur u Beogradu.


Da li se plaća sudska taksa na ovaj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.