četvrtak, 4. svibnja 2017.

Poslovni tjednik

Poslovni tjednik Poslovni dnevnik je najažurniji i najveći hrvatski business dnevna novina i internet portal. Komunikacija s ljutim i teškim klijentima. Biznis; Upravljanje konfliktima. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam POSLOVNI DNEVNIK. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu POSLOVNI DNEVNIK. Poslovni tjednik Lider na svojoj tradicionalnoj konferenciji Žene u biznisu koja se danas održala u Muzičkoj akademiji predstavio je listu 300. Croatian-English Translation for Poslovni tjednik - online dictionary EUdict.

Poslovni tjednik
Ovaj će poslovni tjednik vjerojatno biti jedina novina u zemlji u potpunom domaćem vlasništvu, pa će i to omogućiti da se uz zalaganje za.


Trenutni izazovi i budućnost crowdfundinga. Razgovor je nastao u okviru izrade članka za 451. Download free Poslovni Tjednik vector logo and icons in AI, EPS, CDR, SVG, PNG formats. OIB 27395943983; Adresa Zagreb, Avenija Dubrovnik 15; Telefon; Telefaks; Web. Specijalizacija novinara preduvjet je za opstanak struke, jer baš kao i stručnjaci u ostalim zanimanjima i novinari se moraju stalno educirati i usavršavati te. Umirovljena novinarka Branka Priselac Ribičić kći je novinara, poznatog komuniste, partizanskog borca i planinara Branka Priselca, sestra poznatog grafičara i. Nakladnik, Zagreb : Liderpress, 2005-.

Poslovni tjednik
H) Lider - novi poslovni tjednik.


Lider press je izdavačka kuća sa sjedistem u Zagrebu. Osnovana je je kao dioničko drustvo. O tome su u emisiji Hrvastkog radija Poslovni tjednik govorili ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, Bernard Jakelić iz Udruge. Download the vector logo of the Poslovni Tjednik brand designed by in Encapsulated PostScript (EPS) format. The current status of the logo is. Dostupnost, plaćanje i dostava.


Autorica knjige "Intervjui sa 100 hrvatskih lidera" dr. Jasminka Samardžija dala je intervju za poslovni tjednik Lider.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.