četvrtak, 4. svibnja 2017.

Tražim posao električara

Tražim posao električara Uvođenje električnih instalacija na brodu - uvlačenje, montiranje, fiksiranje, spajanje i sl. Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu. Električari dijeli fotografiju od Electrical Technology. Schaeffler Technologies AG & Co. Vaš rad se zasniva na polaganju električne. Tražim posao pomoćnog električara, imam iskustva, i hitno mi je potreban posao. Radnikica na konjskom ranču mž, Mesarica mž, Njegovateljica mž, izolaterka mž, Posao u Njemackoj Pomoc u kuci mž.


Tražim posao električara
Ključne riječi: njemacka, posao, rad, zanimanja, zaposljavanje. Znanje Njemačkog jezika je dodatno. Uvjet: radno iskustvo, po mogućnosti SSS, do max 40 god. To jednostavno ne pije vodu, jer pomoćni radnici u Njemačkoj, što je najčešće posao naših gastrabajtere bez da rade. Po zanimanju sam pogonski elektricar,ali trazim bilo kakav posao u Becu. Austriji imama puni iskustva BH pasoš.


Ukoliko tražite posao u Nemačkoj ovo je idealna prilika. Marko Jokanovic ozenjen i trazim bilo kakav posao makar na tri meseca pa bih. Opis posla: POSLOVI ELEKTRIČARA, Kategorija: GRAĐEVINSKA I. Kad se kandidat odgovarajuće kvalifikacije nađe, potrebno je da se prizna njegova kvalifikacija, a onda radnik koji je dobio posao u Nemačkoj. Osim radnog mjesta za one koji nemaju posao, mnogima je kriterij za odlazak na rad u Njemačku i plaća. POSAO ZA STRANCE: Kanada traži električare i mehaničare. Završen IV SSS, smer elekričar za termičke i. Oglas: Radim instalacije već petnest godina.


Vam ponuditi posao jer trebaju sposobne ljude. HV elektricara je 7000 Euro NETTO i to TAX FREE. E sad, vrlo malo prilike sam imao da dobijem neke informacije za poziciju električara na brodu, zato sam i postavio ovaj post.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.