subota, 6. svibnja 2017.

Proteini bez okusa

Proteini bez okusa Sadrži najvišu biološku vrijednost (BV), višu od bilo kojeg drugog proteina, koncentrat proteina. Naši proteini bez okusa idealna su opcija za one koji žele kreirati vlastite suplemente. Nešto su jeftiniji od proteina s aromom, što je još veća vrijednost u odnosu.

Proteini bez okusa
Za one koji traže odličan omjer cijene i. Namjera nam je bila ponuditi apsolutno. Potencijalno smanjuje rizik od bolesti srca i smanjuje kolesterol te se smatra u potpunosti kompletnim. Malo prvo provjeri ono što uzimaš i ono po čemu pljuješ,,Sci-muscle je prevara a protein bez okusa koji košta 500 kuna 5 kila nije ?
Proteini bez okusa
Koncentrat surutke u prahu bez okusa – idealan za izgradnju i očuvanje mišićnog tkiva. BATTERY GLUTAMINE bez okusa, 500g.


Pomaže ubrzati proces regeneracije, smanjuje učinke katabolizma, gorivo je za mozag i imunološki sustav te gra. II▻Myprotein Impact Whey 5kg bez okusa 360kn , BESPLATNA DOSTAVA U ZG Impact Whey bez okusa : 5kg = 360kn BESPLATNA DOSTAVA i. IMPACT WHEY 5KG BEZ OKUSA=360kn -AKCIJA- IMPACT WHEY 5KG OKUS=450kn -IMPACT WHEY 2. Ne radi myprotein nesto s wheyom, nego navode deklaraciju za goli whey bez okusa. When choosing a flavoured version it will reduce the protein content by. MYPROTEIN IMPACT WHEY PROTEIN predstavlja temelj za pridobivanje mišićne mase i snage. Pruža više od 80g proteina na 100g(suha osnova).

Proteini bez okusa
Ja bi ti preporucio my protein bez okusa ( gadan je al eto ) za 400 i nesto kuna, ako imas nekog u sloveniji pa da ti donese. Imajte na umu da se postotak proteina kod verzije sa okusom umanjuje za.


Proteini su izvor dušika i neophodnih. Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete 16 bodova u programu vjernosti. WHEY PROTEIN 80 je nedenaturiran te ima najveću biološku vrijednost (BV) od bilo kojeg drugog. Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 200 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.