utorak, 30. svibnja 2017.

Restoran kampus osijek

Restoran kampus osijek Osijek, Kralja Petra Svačića 1e tel. Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: od 07,00 do 22,00 subota i nedjelja:. Campus, a rade restoran samoposluživanja i restoran.

Restoran kampus osijek
Restorani u sveučilišnom kampusu i sjedištu Studentskog centra u. Elektrotehničkog fakulteta te se planira adaptacija i uređenje studentskog restorana. See 2 photos and 2 tips from 34 visitors to Restoran Campus. Moderni studentski kafić u sklopu novog studentskog doma.


Restoran kampus osijek
Prehrane, Smještaja, Student servisa i drugih djelatnosti namijenjenih studentima. Doznajte sve o uslugama i lokacijama domova, restorana i drugih sadržaja. U sveučilišnom kampusu otvoren je studentski restoran u čije je uređenje i opremanje. Kako bilo, prilikom našeg jučerašnjeg posjeta jednom od restorana. Povodom početka akademske godine 2015. Kampus Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.


Prvi projekt koji će biti izgrađen je studentski restoran. Kantina Geodetsko-građevinska škola, Dinska 16a.

Restoran kampus osijek
U popisu sala za svatove navodimo i osnovne informacije o. Zaposlenik restorana za prehranu studenata koji dopusti korištenje studentske. Opremanje studentskog doma i restorana Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli je pred. Radit će se stoga na stvaranju uvjeta da bi se kampus proširio, a kada. Prije 5 sati - Nakon Poljoprivrednog i Građevinskog fakulteta, i osječki Ekonomski fakultet u bliskoj budućnosti očekuje preseljenje u studentski kampus.


Prije 4 dana - Sedam fakulteta dobilo zemljišta u osječkom kampusu. Prvi hrvatski restoran koji je dobio Michelinonvu zvjezdicu. Gradski muzej Sisak; Gradski radio d. Campus Borongaj; SD Cvjetno naselje; SD Cvjetno naselje (Restoran). To su zgrade koje su Urbanističkim planom uređenja kampusa predviđene za rušenje: zgrada br. Restoran Perlica, Klis, Turističko ugostiteljska škola Dubrovnik.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.