petak, 5. svibnja 2017.

Riz odašiljači dionice

Riz odašiljači dionice Broj dionica RIZO-R-A: (nominala=200), 374. Ukupan broj dionica: (06.02.2017), 374. ISIN: HRRIZORA0007 Djelatnost: CI 2630.

Riz odašiljači dionice
Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. U petak je promet iznosio 154 000kn,zaključna cijena 349kn i ja sam kupio jedan dio jer smatram da je dionica veliki potencijal. RIZ Odašiljači prošlu su godinu završili s dobiti od 771 tisuću kuna, a ukupni su. To je čista prevara i obmana, jer im daju dionice po nominalnoj vrijednosti od.


Riz odašiljači dionice
Zanimljivo, kad su fondovi ST investa završili u likvidaciji, dionice RIZ koje su imali su prije malo više od godinu dana stajale izložene na burzi. Država je vratila RIZ-u novac, ali nije radnicima dala dionice dobivene novcem RIZ. Neki ljudi mi sugeriraju kupovinu dionica RIZ-ODAŠILJAČI, jer kako kažu kompanija je imala dobro poslovanje u 2006 i poslovi koji će se. ZAGREB - RIZ-Odašiljači su uzletjeli 12,1 posto, na 95,97 kuna, uz milijun kuna trgovine. Od početka veljače tržišna je kapitalizacija uzletjela. Neposredan povod prosvjeda bio je početak dijeljenja dionica. PREDMET: MOLBA za spas RIZ-a od mafije i umreženog organiziranog.


HFP-a dionice novcem trgovačkog Društva RIZ. SMH-IS i članica RV-a u RIZ- Odašiljači d.

Riz odašiljači dionice
Osim što se radnici RIZ-a spore s državom zbog vlasništva nad. Dobitnik tjedna je dionica RIZ odašiljači -RIZO kojoj se cijena povećala sa 60,19 na 79,00 kn (rast za 31,2 posto) nakon objave godišnjeg. Najnoviji alarm za nepovoljnu sudbinu radnika RIZ-a je odluka DUUDI-a i CERP-a da daju dionice RIZ-a i drugih državnih tvrtki privatnim. Dionica novo uvrštenog brodara Tankerska plovidba ostala je nepromijenjena. RIZ-odašiljači i Đuro Đaković holding vodeći likvidni dobitnici.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.