ponedjeljak, 15. svibnja 2017.

Temperatura mora za kupanje

Temperatura mora za kupanje Temperatura mora (°C) na Jadranu za 12. Dubrovniku je temperatura mora iznosila 19,8 stupnjeva. Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda temperatura mora na dubrovačkom području izmjerena jutros u osam sati iznosila je.

Temperatura mora za kupanje
Hrvatska, obala trenutna temperatura mora, aktuelne vrijednosti Jadransko more, temperature vode za danas u Hrvatskoj. Naprotiv, ove oscilacije temperatura mora na cijelom Jadranu bile su prisutne i prijašnjih godina. Ista je situacija i sa Šibenikom i Splitom. Budva, Bar, Ulcinj, Herceg Novi) danas u 13h temperatura mora iznosila 25ºC. Koja je temperatura za kupanje ovisi o covjeku, neki ne zele ni blizu bez.


NEVJEROJATNE vremenske (ne)prilike za ovo doba godine nastavljaju. Kako se mijenja temperatura mora u odnosu na promjenu temperature zraka. Kada je temperature mora viša od 19 ˚C drži se da je povoljna za kupanje. Meni je takodje veoma bitan podatak, koja je temperatura mora jer mi je. Peloponez, toplo, uz to i kristalno cisto i odlicno za kupanje, pravo. Vremenska prognoza - temperatura mora - Crna Gora15 innlegg18. Promjenjivo vrijeme se nastavlja u cijeloj zemlji, ali zato temperatura mora raste. U Neumu idealna temperatura mora za kupanje.


U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje sunčano vrijeme. Jadrana stižu informacije da je temperatura mora savršena za kupanje. Zaštitu od uzburkanog mora pružaju mnogobrojni otoci, koji nisu daleko od. To je optimalna temperatura za kupanje. Nedjelja sunčana, temperatura mora ugodna za kupanje. More još uvijek idealno za kupanje.


Nikakvo čudo ako znamo da se temperatura mora izmjerena jučer na Jadranu penjala i do 23 stupnja. Naime, dani će biti sunčani i čak vrući, temperature će se kretati između 24 i 30 stupnjeva Celzijusovih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.