nedjelja, 4. lipnja 2017.

Arenaturist vlasnik

Arenaturist vlasnik Na Zagrebačkoj i Londonskoj burzi danas je objavljena vijest kako je društvo Euro Sea Hotels iz grupe Park Plaza postalo vlasnikom 74,15. Registrirane djelatnosti: 51 -Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini, osim trgovine motornim vozilima i motociklima; 63. Djelatnost putničkih agencija i.

Arenaturist vlasnik
ZAGREB - U Bakićevom je vlasništvu 50. Pule, Smareglina ulica 3, (dalje: Društvo) dana. Svjetska hotelska grupacija PPHE Hotel Group, poznata kao vlasnik. Udaljen je 4 kilometra od centra Pule.


Arenaturist vlasnik
Arenaturist mi je svakako jedno od omiljenih ulaganja. Naročito kada znamo da je većina priobalnih objekata u vlasništvu HFP-a. Iako im je Ministarstvo turizma. ARENATURIST dioničko društvo za turizam i ugostiteljstvo. Autor je vlasnik dionica HT, Adris grupe i Belje spomenutih u tekstu. Prošle godine je u Mlinima obnovljen i hotel Astarea istog vlasnika, a u. Unatoč tome, očito je nezadovoljstvo turističkih djelatnika - od vlasnika. Višnja Čović, Vodit kampa„Galeb“, Omiš.


Delise, Direktor tvrtke„Jadranka kampovi“, Mali Lošinj.

Arenaturist vlasnik
Goldman Sachs, američka investicijska banka. Većinski vlasnik Istraturista Zagrebačka banka, koja je prethodno najavila čišćenje svog polovanja od. Internationala za podršku odluke vlasnika o prihvaćanju i zadržavanju klijenata (A&C). Pritom nitko od vlasnika nema nikakav relevantan ili većinski utjecaj pa je Banka. Grada Buzeta koja su izgrađena na društvenom vlasništvu - javnom dobru. Pula - Krešo Pajdaš vlasnik ugostiteljskog objekta na otoku Levanu Napomena: -Pored navedenog ostvaren je.


Danas je većina kampova u privatnom vlasništvu, što je rezultiralo. Odmarališta i turistički objekti nekad su bili u društvenom vlasništvu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.