nedjelja, 4. lipnja 2017.

Regulator ler gasa

Regulator ler gasa Danas sam kupio novi motoric ler gasa jer mi je stari krepao. E sad kad novi stavim auto nabije okretaje i drzi ih visoko. Klapna usisa zraka,motorić ler gasa na p307 sw 2.

Regulator ler gasa
Peugeot Klub20 objava2 stu 2011Više rezultata za peugeot-klub. Motoric ler gasa - pomoc oko ciscenja - Forum. Spremljeno u privremenu memorijuSlično15. To sam napravio tako što sam tako odvojeni motorić spojio na strujni konektor i tri puta dao i.
Regulator ler gasa
Svi mi govore da je riječ o takozvanom "motoriću ler gasa" tj.


Savjet je uglavnom da se "motorić" očisti ili zamijeni. Cini mi se da sam nesto bio procitao da je netko cistio i vratio u zivot taj sklop. Ventil za kontrolu przazong hoda motora. Novi motoric ler gasa stigao prije nekoliko dana i danas sam napokon isao do servisa na zamjenu. Stvarao je one neke zujece zvuke koji se. Dakle motoric je sa 6 zica (pinova). Otkrio sam da su dvije sa mikroprekidaca na vrhu motorica koji je kratko spojen kada je pusten gas.


Već sam pretražio teme vezane za teško paljenje hladnog motora i motorić ler gasa, ali nisam pronašao isti problem.

Regulator ler gasa
Senzor, motorič ler gasa za Ford Escort, Fiesta, Focus, Ka, Transit Connect. Moj motoric ler gasa je mrtav, nino mi je posudio svojeg koji je kod njega ok bio, mene. Prodaja step motora, motora ler gasa za skoro sve tipove automobila. Motor ler gasa - step motor za Renault Clio II, Megane 1. Poruke: Tu postoje 3 stvari: senzor ler gasa, onaj motorcic (regulator ler gasa ili step motor) i ona klapna gasa, tj. Pozzz raja treba mi regulator ler gasa za golf 2 gti 8v.


Interesuje me da li neko od članova može da mi pomogne u pronalaženju regulatora za ler gas za fiat uno 1. Regulator ler gasa Bosch 0 280 140 502Pase za Alfa Opel Saab Fiat Zastava Florida Regulator je nov.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.