četvrtak, 8. lipnja 2017.

Baumax zadar telefon

Baumax zadar telefon Zadar Radno vrijeme (ponedjeljak-petak):. Baumax Zadar telefon, karta i lokacija trgovine. Audio i videoLive streaming; Kontakti SiteMap.

Baumax zadar telefon
Baumax prodajni centar Zadar, sve za izgradnju i uređenje kuće, stanova. Prema pisanjima lokalnih medija Baumax centar u Zadru je zatvoren. Majkama na porodiljnom otkazi telefonom i poštom. HV na kojoj adresi se nalazi te broj telefona.
Baumax zadar telefon
Satnica radno vrijeme na jednom mjestu, za Vas!


Pogledajte rezultate pretrage za baumax zagreb i saznajte podatke o adresama, telefonskim brojevima ili brojevima mobitela na Imenik. Pročitajte komentare i saznajte informacije za BAUMAX ZAGREB D. U Hrvatskoj, gdje posluje desetak godina, Baumax je 2012. Od osam prodajnih centara u Hrvatskoj, Baumax namjerava zadržati tri, i to u Zadru, Rijeci i Osijeku. Međutim, sudeći prema planu financijskog. Bjelovar, Dubrovnik, Kutina, Makarska, Split, Virovitica, Varaždin, Zadar, Zagreb Črnomerec i Sesvete. Zagreb – Osijek – Đakovo – Slavonski Brod – Vinkovci – Rijeka – Dubrovnik – Zadar – Pula. Info Kontakt adresa Prodajna mjesta. Prodajni centar “Baumax” u Zadru “pomeo” je u jednom danu tri djelatnice.


Prodaja proizvoda za opremanje i uređenje doma i vrta. ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU , USLUGU I GRAĐENJA Skraćeni naziv: KOSTKO D. Riješavanje dugogodišnjeg problema prodajnog centra u Zadru jedan je od njih i presretan sam što će, u tome gradu, naši djelatnici konačno. Baumax radno vrijeme Dan antifašističke borbe 22. Osijek, Varaždin, Zadar i Zagreb-Jankomir zatvoreno, Karlovac i Split 8 do 14, sati. Pulu planiraju otvoriti i u Zadru i Osijeku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.