utorak, 6. lipnja 2017.

Crno jaje ponuda

Crno jaje ponuda Cijena uključuje: smještaj na bazi polupansiona u. Crno Jaje i Tv prodaja Vam donosi neponovljivu ponudu! Očišćeni podovi bez kemikalija dok sjedite u fotelji uz  Pro Clean Bot  za samo 89.

Crno jaje ponuda
Foto: PoslovniPuls) Već smo govorili o portalu Crno jaje koji je u vrlo kratkom vremenu. Crno jaje nudi grupnu ponudu s najvećim prihodom – trajnu depilaciju. Ponuda koja jednostavno nema konkurencije. Nevjerojatno – Porto 6 dana u travnju za Uskrs, hotel i let samo 770 kn.


Crno jaje ponuda
Do Milana možete za 438 kn autobusom. Ponude na portalima s grupnom kupnjom mogu biti uistinu jako. Posebna i specijalna ponuda za ljetovanje i odmor na moru Hrvatska. Last minute ponuda i first minute ponuda za smjestaj i odmor Hrvatska. Misija nam je osigurati da sve što trebaš, želiš ili koristiš plaćaš manje, a usput ćemo te i malo zabaviti, informirati i podružiti se s tobom. Da li ovu ponudu mogu kupiti isključivo na Osiguraj.


KUNA 2 polupansiona za dvije osobe ili 1499,00 KUNA 5 polupansiona za dvije osobe. Na portalu za grupnu kupnju Crno jaje u tijeku je naša slatka ponuda. Svakako pogledajte i naručite čokoladna ili vanilija parfe tortu promjera.

Crno jaje ponuda
Crno jaje i Optotim Vam donose neponovljivu ponudu leća najpoznatijih proizvođača! Kupnjom Vouchera od 25 kn dobijate nevjerojatne popuste preko 48%! Slicni scenariji kao i kod ovih prije, bili su jeftini Android tableti u ponudi. Da li je netko koristio ponudu s Crnog Jajeta za Grand Hotel Adriatic u Opatiji? Planiram ići za nekih mjesec dana pa bih prvo čuo iskustva.


Super ponuda Crno jaje i Papageno toursa ! Kupanje na otoku Krku: prijevoz + ručak + kolač u hotelu Adriatic Omišalj+poklon Nikel krema za suncanje!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.