subota, 24. lipnja 2017.

Egr ventil simptomi golf 4

Egr ventil simptomi golf 4 TDI prvih 10-20 sekundi rada motora. EGR VENTIL: KAKO GA OČISTITI OD ČAĐE? Spremljeno u privremenu memorijuSlično16.

Egr ventil simptomi golf 4
Simptomi začađenja: podrhtavanje u leru, pad snage motora i miris ispušnih plinova u kabini. Egr ventil relativno je novi dio na automobilima te se može pronaći na. TDI s vremena na vrijeme nece da upali - Forum. Vanne EGR Golf IV TDI 110 Ch","rh":"youtube. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.


Komentari se na portalu objavljuju u realnom. PITANJE: IMAM GOLFA 4 TDI 66 KW I PRI STARTANJU MOTORA GASI SE. Auto je Golf IV TDI, 66 KW, 1999 god. Mogu li to biti simptomi brtve glave! EGR ventil se zaèepi na motorima tj. Opet većina kupaca razmišlja o kupnju baš te kategorije vozila ( 4 godine starosti). Drugim riječima, prošla su ona vremena "Golf dvojki" koji su uz izmjenu ulja i. Ispušni plinovi snižavaju razinu jednog i drugog te se preko EGR-ventila.


Egr ventil simptomi golf 4
Vozim Golfa 4 81kw TDI, prije jednu godinu mi se počeo javljati. Ima masa ljudi koji su imali iste simptome a uzroci potpuno razliciti :thumbup:. Simptomi koje si ti opisao na pocetku, nepravilan rad na leru i. MAF-a, trebalo bi pogledati koja je oznaka i koji konektor ima, 4 ili 5 pinova. Tako je Golf šeste generacije sa 1,4-litarskim benzincem u našoj zemlji popularan. Simptomi su oslabljen motor i uključena lampica motora na tabli sa instrumentima. Ukoliko se ispostavi da je ventil EGR neispravan, ovlašteni servis će.


VW-AUDI-Mass-Air-Flow-Meter-Sensor-1-9L-TDI-DIESEL-Golf-Jetta-. Simptomi neispravnog MAP senzora se najcesce javljaju u uslovima. U naponskim vrednostima je to od oko 1V na leru do 4,5V maksimum.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.