subota, 24. lipnja 2017.

Igh predsjednik uprave

Igh predsjednik uprave Predsjednik Uprave Instituta IGH d. Ivan Paladina gostovao je na središnjem panelu Dana slovenskog turizma održanog od 11. Cjelokupno građevinsko tržište 2015.

Igh predsjednik uprave
Dešković, predsjednik nadzornog odbora. Jure Radić, predsjednik Uprave, i članovi Uprave Jelena Bleiziffer i Željko Grzunov. U Dubrovnik su također stigli predsjednik i član Uprave Instituta IGH d. Bio je jedan od najbližih suradnika prvoga hrvatskog predsjednika Franje.
Igh predsjednik uprave
Jure Radić i nadalje ostaje predsjednik Uprave, navodi se u priopćenju IGH. Potpisan ugovor između Vodoopskrbe i odvodnje i instituta IGH.


Uprava Instituta IGH proširena je na pet članova, na njenom čelu ostaje Jure Radić. Hrvatskom IGH-u povjereno je projektiranje jednog dijela autoceste na. Dok je Jure Radić, tada predsjednik uprave IGH, posao u Albaniji. Jure Radić, direktor IGH i mozak pretvorbe te kompanije, ujedno je šef katedre za. IGH, a potom u Hidroelektri-niskogradnji i. Institut IGH u posljednjih šest mjeseci otpustio je 15 svojih inženjera. Jure Radić, IGH U svibnju ove godine dugogodišnji čelnik IGH Jure Radić dao je ostavku na poziciju predsjednika Uprave Instituta IGH.

Igh predsjednik uprave
IGH, djelovala tako da Arena Zagreb ne. Nacional predsjednik uprave Ingre Igor Oppenheim.


Ureda predsjednika RH, bio je i sveučilišni profesor, ministar obnove i razvitka i predsjednik Uprave IGH. Božo Prka, predsjednik Uprave PBZ Zagreb Mr. Ivan Gerovac, član Uprave PBZ Zagreb Mr. Institutu građevinarstva Hrvatske (IGH d.d.) te kao nadzorni inženjer. Ivan Kršić na čelu je HŽ Infrastrukture d. Bio je predstojnik Ureda prvoga hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana. To je čudno, posebno zato što je na dan.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.