nedjelja, 4. lipnja 2017.

Elektronske brave za hotele

Elektronske brave za hotele U području hotelske sigurnosti nudimo više rješenja u području kontrole pristupa, a jedno od njih su inteligentne hotelske elektroničke brave, standard. VingCard inteligentne elektronske hotelske brave norveškog proizvođača, koje odgovaraju najvišim sigurnosnim standardima. Kod izrade drvenih vrata koja se ugrađuju u hotele i apartmane , čest je zahtijev da se.

Elektronske brave za hotele
U ponudi imamo beskontaktne elektronske brave raznih proizvođaća. TimeLox 23 namijenjen je za manje hotele i apartmane. U hotelima smo odavno navikli da, umjesto s ključem, vrata otvaramo s posebnim karticama koje otključavaju elektronsku bravu.


ONLENSE je osvojio novo idejno rešenje elektronskih brava u kombinaciji sa IC karticom napredne.

Elektronske brave za hotele
Koristi se hotele, poslovne prostore, fabrike, velike. Kontrola pristupa i radnog vremena, elektronske brave. Sistem vam također omogućuje nadzor te upravljanje elektronskih brava putem. Hotelske elektronske brave, hotelski elektronski sistemi za kontrolu pristupa. Klasična električna brava za hotele dostupna je u verziji sa čitačem za magnetne.


Tom karticom gost otvara vrata hotelske sobe i zatim istu stavlja u prekidač za štednju električne energije koji se nalazi na zidu odmah pored ulaznih vrata. PROFESIONALNE HOTELSKE BRAVE LEVEL 1660 i LEVEL N300 (str. 6-7). Rešenje, jednostavno, brzo i lako za hotele, hostele, domove, kancelarije,… Odaberite, prvo željeni nosilac identifikacije u vašem hotelu, odnosno bezkontaktnu. Hotelski sistemi Adel, hotelske brave JWM, Omnitec hotelski sefovi, brave i mini barovi, Videx cyberlock brave.

Elektronske brave za hotele
Dizajnirana za Hotele, Kancelarije, Rezidencije, integrise bezbednost, dizajn i. Yale Digitalne brave predstavljaju vrhunac tehnologije i dizajna u svijetu.


Automatsko zaključavanje; Otpornost na električne udare. Elektronske brave za hotele i poslovne organizacije. Self-organizing opcija, brave automatski prave organizaciju strukture kako bi. VingCard elektronske brave odgovaraju najvišim stadnardima bezbednosti. Namenski su izrađene i oblikovane za hotele. Kvake iz najnovije kolekcije vrhunskih. Za otključavanje brava u hotelima trebat će vam samo pametni telefon s Bluetoothom.


S ovim ste se sustavom sigurno susreli u hotelima, motelima te boljim apartmanima a služi prvenstveno za uštedu. Profinjen dizajn, sigurna i pouzdana,; Namenjena luksuznim hotelima,; Kružni dnevnik sa 3100 zapisa koji se čuva i ukoliko brava izgubi. Glavna funkcionalnost se ogleda u programiranju elektronskih brava i. Takva kontrola pristupa nije ograničena samo na hotele, nego se može koristiti u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.