nedjelja, 4. lipnja 2017.

Letva volana pucketanje

Letva volana pucketanje Kad se zagrije ulje u getribi auto ide u "iber. Ameri uglavnom mjenjaju svoje mjenjace nakon 50 tisuca milja, no s tom razlikom da imaju gdje. Veim, problem je sto cak i servisi odbijaju to raditi i tvrde da je kontrola nivoa ulja.

Letva volana pucketanje
Iskrsla mi je neka varijanta da povoljno kupim Mercedes A180 cdi , ali ono što mi se ne sviđa je što ima automatski mjenjač. P položaj i , je li problem ako se uradi obrnuto ? Nije nista problem kod tih menjaca na BMW, ima sajlu koja izbaci menjac u. Mercedes ima caku da kada se zaustavis na semaforu malo jace zakucas kocnicu.
Letva volana pucketanje
Koji je menjač bolji – manuelni ili automatski? Problem je u tome što su mnoge komponente integrisane u veće celine, tako da nema „krpljenja“. Vozim Mercedes sa CRT menjacem sa 7 brzina.


Jedino je mercedes stavio šaraf na konvertor da se a ispustit i to je super. Uzevši u obzir da puca i pucketa i kad skrenem krajnje lijevo i desno? MINI Klub Hrvatska - Forummini-klub. Tehnika, Servis, Tuning & Original AccessoriesSpremljeno u privremenu memorijuSlično16. U posljednje vrijeme pri okretanju volana na obe strane cujem kao. Letve volana najčešće odlaze pri okretanju volana u krajnji položaj i.

Letva volana pucketanje
Ako ti pucketa iz samog volana tesko da je problem do letve. Verovatno su ti otisli kontakti ili tako nesto. Reci ce ti vec neko preporuku za majstora.


Rekli su mi da je to nešto na letvi volana, al pošto nije još bio kod mehaničara pravog da to istraži ne. Ako ga čuješ kao pucketanje dok auto stoji i okrećeš volan onda su. Pa lepo si pitao, tačno je ili zglob ili letva volana :). Imam utisak da dolazi iz prednjeg dela, mozda tu oko volana, nisam.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.